לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו חטיפי מייפל שוקולד. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 118 קלוריות. מתכון זה משמש 36. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 143 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לך חלב, מלח, סירופ מייפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו חטיפי מייפל שוקולד סטאוט, חטיפי תפוח מייפל עם זיגוג גבינת שמנת מייפל, ו אדר אגוזים פאי ברים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה שמנת את הקיצור, הסירופ והסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את הביצים, החלב והווניל.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוציאים מחצית מהבלילה לקערה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שלב שוקולד מומס ופקאן; מערבבים לקערה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מורחים לתוך משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מוסיפים קוקוס לבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
7
מורחים בזהירות על בלילת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
אופים בחום של 350 אטומים למשך 25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
עבור זיגוג, בקערה קטנה, להכות חמאה עד חלקה. מוסיפים בהדרגה את הסוכר והקקאו של הקונדיטורים. מוסיפים סירופ בהדרגה, מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים פנימה מרשמלו. ברים פרוסט.