קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות12
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חטיפי פלפל שחור של השף טל רונן עם רוטב בזיליקום אוכמניות

חטיפי פלפל שחור של השף טל רונן עם רוטב בזיליקום אוכמניות
אם $1.19 למנה בהתאם לתקציב שלכם, חטיפי הפלפלים השחורים של השף טל רונן עם רוטב בזיליקום אוכמניות יכולים להיות מצוינים חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 317 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לכם מיץ לימון, אוכמניות, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Blackberry Gingered ו שזיף שחור Shortcakes, עוגיות תות עם סירופ בלסמי ופלפל שחור, ו עוגיות תות עם סירופ בלסמי ופלפל שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חצי אוכמניות, מיץ לימון, מלח, בזיליקום sprig בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב לעתים קרובות כדי לשבור את פירות יער, במשך כ 8 דקות, עד פירות יער הם רכים ושבורים.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת תלול לפחות 20 דקות, עד הלילה.
3
הסר וזרוק את הבזיליקום, ואז לשפוך את הרוטב לתוך בלנדר. מחית, ואז להמתיק את הטעם עם צוף אגבה ולהוסיף מיץ לימון יותר במידת הצורך.לדחוף את הרוטב דרך מסננת בסדר רשת בחזרה לסיר ולקפל בעדינות את כל האוכמניות הנותרות. כאשר מוכן לשרת, חום על אש נמוכה רק עד הרוטב חם ואת פירות יער מופשרים (אם באמצעות קפוא). לחלופין, לצנן את הרוטב במקרר, מכוסה, ומגישים קר.הפוך את הגרעינים פלפל שחור: מחממים את התנור ל 218°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. מנפים את הקמח ואבקת אפייה לקערת ערבוב גדולה, ואז מערבבים את כוס הסוכר½, המלח והפלפל. לפזר את האיזון כדור הארץ לתוך הקמח, באמצעות קאטר מאפה, מזלג—או-הכלי הטוב ביותר-הידיים שלך, לחתוך את האיזון כדור הארץ לתוך הקמח עד החתיכות הגדולות הן בגודל של אפונה גדולה.הפוך היטב במרכז התערובת ולהוסיף את השמנת; באמצעות הידיים או כף עץ, בעדינות לערבב לעשות בצק רך, דביק במקצת, להיזהר לא לעבוד יתר על המידה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין וללטף אותו עד 1 אינץ ' עבה. באמצעות חותך ביסקוויטים, לחתוך את הבצק לתוך סיבובים ½2 אינץ ' ומניחים 1½ סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מוכנה. לחץ בעדינות את השאריות יחד לחתוך יותר סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מברשת את צמרות הסיבובים עם שמנת ומפזרים עם הנותרים 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת קפהשמנת קפה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
אופים באמצע התנור עד חום זהוב, כ 12 דקות, סיבוב המחבת 180 מעלות באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
7
מגישים את הקצרים עם רוטב בזיליקום אוכמניות חם או צונן מלמעלה עם קצפת קצפת קצפת.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
קשיוקשיו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים