חלונית פראטאו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל 762 קלוריות. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית, שמרים, שמן זית כתית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 76%. מתכונים דומים: חלונית דיסטרה סורל, חלונית ביאנקו לחם איטלקי, ו לחם פסחא איטלקי-חלונית די פסקווה.
הוראות
1
מניחים 4 עלי לחם על 4 פלטות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
2
יוצקים 1/2 כוס מים חמים על כל אחד ומניחים להשרות 3 עד 4 דקות, עד שהם רכים וגמישים. בינתיים מניחים מחבת טפלון על אש בינונית ומוסיפים שמן. כאשר עישון, סדק 4 ביצים לתוך מחבת, שמירה מופרד. מטגנים ביצים בצד שמש למעלה במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
בינתיים כף רוטב עגבניות חם על לחם ספוג והעביר לצלחות קטנות יותר, תוך קיפול לחם כך שיתאים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
4
מניחים 1 ביצה על כל לחם, מפזרים גבינה מגוררת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
בקערת ערבוב מערבבים יחד 1 כוס קמח, 1/2 כוס סולת ומלח. בכוס מדידה מערבבים שמרים בכוס 1 מים ומערבבים להמסה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
כמו גבינות לטאקו
6
מערבבים נוזלים עם תערובת קמח ליצירת בלילת בצק.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
7
בואו לשבת מכוסה לילה במקום החם ביותר במטבח.
8
מכניסים אריח אפייה לתנור ומחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
יוצרים באר על משטח עבודה עם 2 כוסות קמח ו 1/4 כוס סולת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
לוראן מטבח מקצועי®
10
מניחים את הבלילה הבצקית במרכז ומערבבים פנימה את המים החמים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
11
מערבבים היטב ומשלבים קמח מקצוות הבאר עד שנוצר בצק. מביאים יחד ולשים 10 דקות, עד שהם יציבים ואלסטיים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
12
מניחים בקערה, מכסים במגבת ולתת מנוחה 1 שעה. הבצק צריך להכפיל את גודלו.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
חותכים בצק לחתיכות בגודל כדור טניס ובעזרת מערוך מרדדים לעיגולים בגודל 12 עד 14 אינץ', דק בערך 1/8 עד 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מניחים על הקליפה ומחליקים על אריחי התנור ואופים 2 דקות. פתח את דלת התנור והפוך. מבשלים עוד 30 שניות ומסירים ללוח. לחם צריך להיות נפוח כמו בלון. מיד לחתוך סביב הקצוות עם סכין להפריד שכבות העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
15
ערמו את 2 החלקים על מגבת מטבח והניחו עליהם קופסת דגני בוקר כדי להכביד עליהם. ממשיכים בתהליך זה עד שכל הבצק נחתך, אפוי, מופרד ונערם.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
16
מכניסים כל חצי חזרה לתנור, אחד בכל פעם, למשך 15 עד 20 שניות, עד שהוא פריך מאוד. חנות עטופה בשקית נייר חומה. הם יימשכו שלושה עד ארבעה שבועות במקום יבש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
קולים את הבצל והשום בשמן הזית על אש בינונית עד לשקיפות, אך לא שחומים (כ -10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
18
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
19
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש רק לבעבע, מערבבים מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
20
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב עשוי להיות במקרר עד שבוע או להקפיא עד 6 חודשים.