חלצי חזיר עם קטשופ ומרמלדת בצל
חלצי חזיר עם קטשופ ומרמלדת בצל היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-40 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זרעי ענבים, שמן זרעי ענבים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 73%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חלצי חזיר ממולא שומר עם זיגוג מיסו-מרמלדה, צלעות חזיר מלוחות בירה עם מרמלדת בצל, וקדי חזיר עם מרמלדת משמש מיובש ובצל.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
לבשר החזיר: שוטפים את חלצי החזיר כדי להסיר שאריות ומייבשים בעזרת נייר סופג. מתבלים במלח, פלפל ואבקת שום.
מחממים שמן זרעי ענבים על אש בינונית-גבוהה במחבת בטוחה לתנור, רצוי עם מכסה. צורבים את חלצי החזיר מכל הצדדים, משאירים כל צד ללא הפרעה בדקות הראשונות לפני ההפיכה, כדי לאפשר לתבלינים להשתלב במשטח הבשר. מכסים את התבנית ומעבירים לתנור. צולים, מכוסה, עד לריכוך המזלג, כ-1 1/2 שעה, או עד שהחזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית.
מסירים את הכיסוי ומגבירים את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות צלזיוס למשך כ-10 דקות כדי שהחלק החיצוני של הצלייה ישחים.
מוציאים מהתנור ומניחים למנוחה ומבשלים עד 170 מעלות F. פורסים.
למרמלדה: בזמן שהחזיר בתנור מכינים את המרמלדה.
מחממים שמן זרעי ענבים על אש בינונית במחבת קטנה.
מוסיפים בצל ומנמיכים את האש לנמוכה. מניחים להתקרמל לאט, כ-30 עד 40 דקות. מערבבים פנימה קטשופ ומלח ופלפל לפי הטעם ומניחים להתבשל עוד 10 דקות לצמצום והסמכה.
מוסיפים עוד שמן לפני ההגשה אם המרמלדה נראית דביקה מדי.
מגישים ריבה על בשר חזיר פרוס.