קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

חלצי חזיר עם קטשופ ומרמלדת בצל

חלצי חזיר עם קטשופ ומרמלדת בצל
חלצי חזיר עם קטשופ ומרמלדת בצל היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-40 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זרעי ענבים, שמן זרעי ענבים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 73%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חלצי חזיר ממולא שומר עם זיגוג מיסו-מרמלדה, צלעות חזיר מלוחות בירה עם מרמלדת בצל, וקדי חזיר עם מרמלדת משמש מיובש ובצל.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לבשר החזיר: שוטפים את חלצי החזיר כדי להסיר שאריות ומייבשים בעזרת נייר סופג. מתבלים במלח, פלפל ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
ירך חזירירך חזיר
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מחממים שמן זרעי ענבים על אש בינונית-גבוהה במחבת בטוחה לתנור, רצוי עם מכסה. צורבים את חלצי החזיר מכל הצדדים, משאירים כל צד ללא הפרעה בדקות הראשונות לפני ההפיכה, כדי לאפשר לתבלינים להשתלב במשטח הבשר. מכסים את התבנית ומעבירים לתנור. צולים, מכוסה, עד לריכוך המזלג, כ-1 1/2 שעה, או עד שהחזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ירך חזירירך חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסירים את הכיסוי ומגבירים את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות צלזיוס למשך כ-10 דקות כדי שהחלק החיצוני של הצלייה ישחים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוציאים מהתנור ומניחים למנוחה ומבשלים עד 170 מעלות F. פורסים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
למרמלדה: בזמן שהחזיר בתנור מכינים את המרמלדה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מחממים שמן זרעי ענבים על אש בינונית במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים בצל ומנמיכים את האש לנמוכה. מניחים להתקרמל לאט, כ-30 עד 40 דקות. מערבבים פנימה קטשופ ומלח ופלפל לפי הטעם ומניחים להתבשל עוד 10 דקות לצמצום והסמכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים עוד שמן לפני ההגשה אם המרמלדה נראית דביקה מדי.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
מגישים ריבה על בשר חזיר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות