חלצי טונה ארובה
ארובה טונה ירך לוקח מסביב 13 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 536 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רשת מזון דורש אבקת ווסאבי, שמן בוטנים, שומשום וחלצי טונה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 78%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חלצי טונה ארובה, חלצי טונה ארובה, ו ריפלי (צלעות חלציים / חלצי חזיר מעושנים).
הוראות
בקערה לא תגובתי לשלב סויה, דבש, אבקת ווסאבי. שמור 1/4 כוס לטבילה ברוטב.
מגלגלים כל חתיכת טונה בתערובת זו לציפוי אחיד. מרינדה מ 1 שעה עד לילה.
מוציאים את הטונה מהמרינדה וזורקים את המרינדה.
הניחו את השומשום על צלחת.
מגלגלים את הטונה בזרעים לציפוי אחיד.
אש את הארובה ואת הדף עם באח משומן היטב. צורבים למשך 15 עד 30 שניות לכל צד או לטמפרטורה הרצויה.
מוציאים למדף ומנוחים למשך 3 דקות. מכסים בנייר כסף או בניילון כדי להשיג לשאת על בישול. פורסים דק ומגישים עם רוטב הטבילה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
יין פינו נואר, מרלו ורוז סלסי הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדומים המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים לחיך ומשלימים אותם תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מראה חומציות בהירה ומשקל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.