קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות20
מגזין

חמאה, עגבניות ורוטב בצל של אמי

חמאה, עגבניות ורוטב בצל של אמי

הוראות

1
שים את העגבניות, בצל, חמאה ומלח בסיר 4-5 ליטר על אש בינונית. כאשר העגבניות מתחילות לבעבע, מנמיכים את החום לרתיחה איטית אך יציבה. לבשל, ערבוב כל 10 עד 15 דקות, עד העגבניות כבר לא מימי והרוטב צמצם, כ 45 דקות, בהתאם לגודל וצורה של הסיר. הרוטב נעשה כאשר החמאה מופרדת מהעגבניות ואין נוזל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2
הערה
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
פרמג 'יאנו-רג' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
2
ממועדפים של משפחת חזן: מתכונים איטלקיים אהובים של גיליאנו חזן. זכויות יוצרים © 2012 ג ' וליאנו חזן; תמונות זכויות יוצרים © 2012 Joseph De Leo. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3
From Hazan Family Favorites: Beloved Italian Recipes by Guiliano Hazan. Copyright © 2012 Giuliano Hazan; photographs copyright © 2012 Joseph De Leo. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.