חמאה-עוגת ליטרת שוקולד מקסיקנית
עוגת ליטרת שוקולד מקסיקנית בחמאה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם ביצים, תמצית ונילן, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד חלב פאונד עם יין פורט, עוגת שוקולד מקסיקנית, ו עוגת קילו בגריל עם רוטב שוקולד מקסיקני ופירות טרופיים.
הוראות
ריבועי אפיית שוקולד במיקרוגל בקערה בטוחה למיקרוגל בגובה 1 דקה ו -15 שניות או עד שוקולד נמס וחלק, ערבוב כל 15 שניות.
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות או עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות 5 עד 7 דקות או עד אור ורך.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות רק עד צהוב נעלם לאחר כל תוספת. מערבבים שוקולד נמס, סירופ שוקולד, וניל עד חלקה.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת צינור משומן ומשוריין 10 אינץ ' או מחבת 12 כוס Bundt.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 עד 15 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט, ולתת מגניב 1 שעה ו 30 דקות או עד מגניב לחלוטין.
* 2 (4-oz.) חבילות שוקולד מקסיקני, קצוץ, ניתן להחליף עבור ריבועי אפיית שוקולד למחצה. להשמיט קינמון טחון, ולהמשיך עם מתכון לפי ההוראות. למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו שוקולד Nestl Abuelita מקסיקני.