חמאת בוטנים Nanaimo Bar (קנדה)
חמאת בוטנים Nanaimo Bar (קנדה) דורשת בערך שעה אחת מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 79 קלוריות . מתאים ל-60 מנות. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש קוקוס, חמאה, סוכר קונדיטורים וחמאה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כתבלין ידידותי מאוד לתקציב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Nanaimo Bar , Nanaimo Bars ו- Amond Cookie Bar .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מרפדים תבנית או תבשיל בגודל 8 על 8 אינץ' בנייר אלומיניום, עם דשים ארוכים תלויים על כל קצה.
שמים את החמאה בקערה בינונית חסינת חום. הביאו סיר מלא בסנטימטר או משהו של מים לרתיחה איטית מאוד על אש בינונית-נמוכה. מניחים את הקערה מעל המים, אך לא נוגעים בהם. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את הסוכר והקקאו ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את הביצה ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה עד שהיא חמה למגע ומסמיכה מעט (צריכה להיות בערך בסמיכות של פאדג' חם), בערך 6 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה פירורי גרהם, קוקוס ואגוזים. מהדקים היטב את הבצק לתבנית המוכנה. (שמרו את מחבת המים להמסת השוקולד.)
למילוי: מקציפים יחד בקערה בינונית עם מערבל חשמלי את החמאה, חמאת הבוטנים וסוכר הקונדיטורים עד לקבלת תערובת בהירה.
מורחים על העוגיה ומקפיאים בזמן שמכינים את זיגוג השוקולד.
שמים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום בינונית, ומניחים מעל המים הרותחים בקושי. מערבבים מדי פעם עד להמסה וחלקה.
מסירים מהאש ומצננים מעט. (לחלופין, שמים את השוקולד והחמאה בקערה בינונית המתאימה למיקרוגל. ממיסים בעוצמה של 50 אחוז במיקרוגל עד לריכוך, כדקה. מערבבים, וממשיכים לחמם עד להמסה מלאה, כדקה נוספת). כשהם מתקררים אך עדיין נוזלים, יוצקים את שכבת השוקולד על שכבת חמאת הבוטנים הצוננת ומחליקים בזהירות בעזרת מרית מאוזנת. מקפיאים 30 דקות.
להגשה, מוציאים מהמקפיא ומניחים בטמפרטורת החדר למשך 5 דקות. מוציאים מהתבנית בעזרת דשי נייר הכסף ומעבירים לקרש חיתוך.
חותכים לריבועים בגודל 1 אינץ' עם סכין חדה.
מגישים קריר או בטמפרטורת החדר.