חמאת בוטנים Nanaimo Bar (קנדה) דורשת בערך שעה אחת מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 79 קלוריות . מתאים ל-60 מנות. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש קוקוס, חמאה, סוכר קונדיטורים וחמאה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כתבלין ידידותי מאוד לתקציב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Nanaimo Bar , Nanaimo Bars ו- Amond Cookie Bar .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מרפדים תבנית או תבשיל בגודל 8 על 8 אינץ' בנייר אלומיניום, עם דשים ארוכים תלויים על כל קצה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1
שמים את החמאה בקערה בינונית חסינת חום. הביאו סיר מלא בסנטימטר או משהו של מים לרתיחה איטית מאוד על אש בינונית-נמוכה. מניחים את הקערה מעל המים, אך לא נוגעים בהם. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את הסוכר והקקאו ומערבבים לאיחוד.
מסירים מהאש ומצננים מעט. (לחלופין, שמים את השוקולד והחמאה בקערה בינונית המתאימה למיקרוגל. ממיסים בעוצמה של 50 אחוז במיקרוגל עד לריכוך, כדקה. מערבבים, וממשיכים לחמם עד להמסה מלאה, כדקה נוספת). כשהם מתקררים אך עדיין נוזלים, יוצקים את שכבת השוקולד על שכבת חמאת הבוטנים הצוננת ומחליקים בזהירות בעזרת מרית מאוזנת. מקפיאים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי