קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

חמאת בוטנים Nanaimo Bar (קנדה)

חמאת בוטנים Nanaimo Bar (קנדה)
חמאת בוטנים Nanaimo Bar (קנדה) דורשת בערך שעה אחת מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 79 קלוריות . מתאים ל-60 מנות. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש קוקוס, חמאה, סוכר קונדיטורים וחמאה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כתבלין ידידותי מאוד לתקציב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Nanaimo Bar , Nanaimo Bars ו- Amond Cookie Bar .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מרפדים תבנית או תבשיל בגודל 8 על 8 אינץ' בנייר אלומיניום, עם דשים ארוכים תלויים על כל קצה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1
שמים את החמאה בקערה בינונית חסינת חום. הביאו סיר מלא בסנטימטר או משהו של מים לרתיחה איטית מאוד על אש בינונית-נמוכה. מניחים את הקערה מעל המים, אך לא נוגעים בהם. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את הסוכר והקקאו ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הביצה ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה עד שהיא חמה למגע ומסמיכה מעט (צריכה להיות בערך בסמיכות של פאדג' חם), בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מסירים מהאש ומערבבים פנימה פירורי גרהם, קוקוס ואגוזים. מהדקים היטב את הבצק לתבנית המוכנה. (שמרו את מחבת המים להמסת השוקולד.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
למילוי: מקציפים יחד בקערה בינונית עם מערבל חשמלי את החמאה, חמאת הבוטנים וסוכר הקונדיטורים עד לקבלת תערובת בהירה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מורחים על העוגיה ומקפיאים בזמן שמכינים את זיגוג השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
שמים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום בינונית, ומניחים מעל המים הרותחים בקושי. מערבבים מדי פעם עד להמסה וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסירים מהאש ומצננים מעט. (לחלופין, שמים את השוקולד והחמאה בקערה בינונית המתאימה למיקרוגל. ממיסים בעוצמה של 50 אחוז במיקרוגל עד לריכוך, כדקה. מערבבים, וממשיכים לחמם עד להמסה מלאה, כדקה נוספת). כשהם מתקררים אך עדיין נוזלים, יוצקים את שכבת השוקולד על שכבת חמאת הבוטנים הצוננת ומחליקים בזהירות בעזרת מרית מאוזנת. מקפיאים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להגשה, מוציאים מהמקפיא ומניחים בטמפרטורת החדר למשך 5 דקות. מוציאים מהתבנית בעזרת דשי נייר הכסף ומעבירים לקרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
חותכים לריבועים בגודל 1 אינץ' עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מגישים קריר או בטמפרטורת החדר.