קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

חמאת בוטנים Nanaimo Bar (קנדה)

חמאת בוטנים Nanaimo Bar (קנדה)
חמאת בוטנים Nanaimo Bar (קנדה) דורשת בערך שעה אחת מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 79 קלוריות . מתאים ל-60 מנות. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש קוקוס, חמאה, סוכר קונדיטורים וחמאה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כתבלין ידידותי מאוד לתקציב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Nanaimo Bar , Nanaimo Bars ו- Amond Cookie Bar .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מרפדים תבנית או תבשיל בגודל 8 על 8 אינץ' בנייר אלומיניום, עם דשים ארוכים תלויים על כל קצה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1
שמים את החמאה בקערה בינונית חסינת חום. הביאו סיר מלא בסנטימטר או משהו של מים לרתיחה איטית מאוד על אש בינונית-נמוכה. מניחים את הקערה מעל המים, אך לא נוגעים בהם. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את הסוכר והקקאו ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
נייר אורזנייר אורז
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מוסיפים את הביצה ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה עד שהיא חמה למגע ומסמיכה מעט (צריכה להיות בערך בסמיכות של פאדג' חם), בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מסירים מהאש ומערבבים פנימה פירורי גרהם, קוקוס ואגוזים. מהדקים היטב את הבצק לתבנית המוכנה. (שמרו את מחבת המים להמסת השוקולד.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
למילוי: מקציפים יחד בקערה בינונית עם מערבל חשמלי את החמאה, חמאת הבוטנים וסוכר הקונדיטורים עד לקבלת תערובת בהירה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מורחים על העוגיה ומקפיאים בזמן שמכינים את זיגוג השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
1
שמים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום בינונית, ומניחים מעל המים הרותחים בקושי. מערבבים מדי פעם עד להמסה וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מסירים מהאש ומצננים מעט. (לחלופין, שמים את השוקולד והחמאה בקערה בינונית המתאימה למיקרוגל. ממיסים בעוצמה של 50 אחוז במיקרוגל עד לריכוך, כדקה. מערבבים, וממשיכים לחמם עד להמסה מלאה, כדקה נוספת). כשהם מתקררים אך עדיין נוזלים, יוצקים את שכבת השוקולד על שכבת חמאת הבוטנים הצוננת ומחליקים בזהירות בעזרת מרית מאוזנת. מקפיאים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
להגשה, מוציאים מהמקפיא ומניחים בטמפרטורת החדר למשך 5 דקות. מוציאים מהתבנית בעזרת דשי נייר הכסף ומעבירים לקרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
חותכים לריבועים בגודל 1 אינץ' עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מגישים קריר או בטמפרטורת החדר.