חמאת בוטנים-עוגת קרם בננה
חמאת בוטנים-עוגת קרם בננה דורשת בערך 13 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חלב, תערובת פודינג מיידית vanillan, קרום קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, גלידות בריאות יותר (דגנים מלאים עוגיות חמאת בוטנים + חמאת בוטנים Banananan גלידה), ו חמאת בוטנים בננה קרם פאי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן תערובת פודינג על פי הוראות החבילה, באמצעות 1 3/4 כוסות חלב ללא שומן. תניח בצד.
מערבבים גבינת שמנת, חמאת בוטנים, וסוכר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב וחלק. בהדרגה להוסיף פודינג, מכות עד מעורבב היטב. מקפלים פנימה 1 כוס קצפת ציפוי.
מסדרים בננה בתחתית הקרום; טפטוף עם קרמל. כפית חמאת בוטנים תערובת לתוך קרום מוכן; לכסות להקפיא 1 שעה.
התפשטות נותרת קצפת באופן שווה על פני עוגה. להקפיא 8 שעות או לילה.