חמאת תפוחים לבישול איטי
חמאת תפוחים לבישול איטי היא ללא גלוטן וטבעוני תבלין. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 403 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קינמון טחון, ציפורן טחון, allspice הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו חמאת תפוחים איטית, חמאת תפוחים איטית, ו חמאת תפוחים איטית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תפוחים, סוכר חום, קינמון, allspice, מלח, וציפורן בבישול איטי.
מבשלים על גבוה עד שהתפוחים רכים מספיק כדי לרסק בקלות עם מזלג, 4 עד 6 שעות.
תערובת תפוחים מחית עם בלנדר טבילה עד חלקה.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז חמאת תפוחים לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.