צ'אודר סלמון עם סרטנים, קרוטונים מלאים וזיגוג פינו הוא פסקטריאן מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 51% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1028 קלוריות, 68 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם קרשי ארז לא מטופלים, פילה סלמון, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 74%, המנה הזו מוצקה. נסו עוף פינו גריגיו עם זיגוג הדרים דבש, סלמון סקוטי עם שאלוט-זיגוג דבש כמהין, סרטן גוש וריזוטו תפוחים ירוקים וריבת חבושים, ו סלמון מרופד ברוטב פינו נואר-ברי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
למרק הסרטנים: בסיר ציר של 2 ליטר הקפיצו את השאלוט והבצל בשמן זית עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחון
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן
סרטן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הסרטנים ומקפיצים כמה דקות.
3
מוסיפים את היין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את העגבניות, גרגירי הפלפל, עלה הדפנה ומספיק מים לכיסוי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ובקושי מבשלים במשך 30 דקות, מורידים את כל הזיהומים. מסננים דרך בד גבינה וזורקים את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
5
לסלמון: חממו את התנור ל -400 עד 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוציאים את הקרשים מהמים ובעזרת מלקחיים צורבים מעל להבה בינונית עד לחריכה. (לחלופין, מכניסים לתנור עד לחריכה, כ-15 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוציאים ומברישים את החלק העליון בשמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
משפשפים את הסלמון בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
9
מעבירים את הסלמון לקרשים המוכנים, עוטפים את הקרשים והסלמון בנייר אפייה, וצולים את הסלמון לדלות בינונית-נדירה, כ -10 דקות.
סלמון בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. רוז הזכוכית של פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.