קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

חמישה תבלינים סיניים הליבוט עם פלפל אדום כבוש & ג'ינג'ר

חמישה תבלינים סיניים הליבוט עם פלפל אדום כבוש & ג'ינג'ר
סינית חמישה תבלינים הליבוט עם פלפל אדום כבוש & ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת תפוז, פלפל, שמן זרעי ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון תבלין חמישה סיני עם מרק ג'ינג'ר, בצל אדום כבוש, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הפוך את המלפפון החמוץ: בקערה חסינת חום, מערבבים יחד את פלפל וג ' ינג ' ר. בסיר קטן, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה. כאשר המחבת חמה, מוסיפים את השום ומערבבים עד זהב קל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את החומץ, מירין, ו 2 Tbs. מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
יוצקים את הנוזל הרותח על פלפל אדום וג ' ינג ' ר ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
5
הפוך את לשפשף התבלינים: בקערה קטנה, לערבב את החומרים spice rub. השתמש בקצות אצבעותיך כדי למזג היטב את ההתלהבות עם התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
לצלות את הדג: מעיל כל הצדדים של פילה הליבוט עם לשפשף ולהגדיר על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
מחממים את השמן במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ חם, לסדר את פילה הליבוט באופן שווה במחבת, בצד עור למעלה. לצרוב במשך כ 2 דקות, מבלי לזוז; ואז להשתמש מרית מתכת מחורץ כדי להרים חתיכת דגים ולבדוק את הצבע. (הערה: צפה בזהירות כך הסוכר לשפשף לא לשרוף. במידת הצורך, להפחית את החום.) כאשר הפילה משחימים יפה, להפוך אותם ולשים את המחבת בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
צלוי עד הליבוט הוא רק מבושל באמצע, 5 עד 6 דקות. (אם הפילה שלך עבה, לבדוק שוב כי הסוכר לשפשף לא לשרוף בזמן הדג הוא בתנור. אתה יכול להפוך את הדג על אחד או שני הקצוות כדי למנוע שריפת לשפשף.)
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את ההליבוט לצלחות המשרתים.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מסננים את הפלפל האדום כבוש וג ' ינג ' ר, לזרוק את הנוזל, ולזרוק עם בצל ירוק ושמן שומשום בקערה קטנה. מעל כל חלק של הליבוט עם כמה חמוצים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
הליבוטהליבוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
הצעות למשקאות מחפשות ריזלינג פריך, מעט מתוק כמו אחוזת פריץ האג 2006 ריזלינג ממוסל ($18).
מרכיבים שתצטרך
ריזלינגריזלינג
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
1
קלוריות
1
310, שומן
2
15, קלוריות שומן
1
140, שומן רווי
2
5, חלבון
3
36, שומן חד רווי
4
6, פחמימות
5
520, כולסטרול
6
55, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
6, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.