קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

חמישה תבשיל שעועית

חמישה תבשיל שעועית
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא בייקון, מלח, שעועית לימה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, שלוש פשטידות שעועית, ו תבשיל שעועית בשרנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
ניקוז, להתפורר, ולהניח בצד.
4
בצל מטגן בשומן בייקון; מוסיפים את הסוכר החום, חרדל, אבקת שום, מלח וחומץ. הטבח מכוסה בחום נמוך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
סוכר חוםסוכר חום
טיפות בייקוןטיפות בייקון
חרדלחרדל
חומץחומץ
בצלבצל
מלחמלח
5
בתבנית אפייה ארבעה ליטר, לשלב את הבייקון, תערובת בצל, שעועית חמאה, שעועית לימה, שעועית כליות, שעועית חומוס ושעועית אפויה.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
שעועית חמאהשעועית חמאה
שעועיתשעועית
שעועית אפויהשעועית אפויה
שעועית לימהשעועית לימה
בייקוןבייקון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מערבבים היטב, ואופים מכוסים במשך 1 1/2 שעות. לחשוף ולאפות 30 עד 45 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור