חסילונים עם זיגוג צ'ילי
שרימפס מזוגגים צ'ילי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 13 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך רוטב דגים אסייתי, כוסברה, רוטב צ'ילי תאילנדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שרימפס עם זיגוג צ'ילי עם רוטב טומטילו-כוסברה, סלמון מצופה צ'ילי, ו סטייקים מזוגגים עם בירה צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב צ ' ילי, מיץ ליים, רוטב דגים וכוסברה; להפריש.
מחלקים שרימפס ל 4 מנות שוות.
הנח כל חלק של שרימפס בשורה מסודרת עם זנבות הצביע באותו כיוון. חוט 2 שיפודי עץ או מתכת דק (8 עד 10 ב. ארוך) על 1 1/2 סנטימטרים זה מזה דרך מרכז כל שורה של שרימפס, דוחף את רכיכות קרוב זה לזה.
מניחים שרימפס על גריל משומן מעל מצע מוצק של גחלים חמים או חום גבוה על ברביקיו גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה על גריל גז.
לבשל, להפוך פעם אחת, עד שרימפס הם ורודים, 2 עד 3 דקות בצד.
מברשת צמרות של שרימפס עם תערובת רוטב צ ' ילי, להתהפך, ומבשלים רק עד זיגוג בועות חום מעט, על 30 שניות (לצפות מקרוב; זיגוג שורף בקלות).
מברשת צמרות עם תערובת צ ' ילי יותר, ואז להפוך זיגוג למטה ומבשלים רק עד שהוא כהה מעט, על 30 שניות יותר.
להעביר שרימפס לצלחות או מגש. העונה לפי הטעם עם תערובת צ ' ילי הנותרים ומיץ מ פלחי סיד.