חציל פריך עם עגבניות ומוצרלן נטול גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני תוספת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 310 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו צ'יפס טורטיה, גבינת מוצרלה, חצילים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 36 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו לביבות חצילים פריכות עם מוצרלה מעושנת, לביבות חצילים פריכות עם מוצרלה מעושנת, ו פרוסות חצילים, עגבניות ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים יחד ביצים 1 כף. מים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
חותכים עגבניות לפרוסות 16 (1/8 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
מניחים עגבניות בשכבה אחת על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
לזרות חציל ב 1/2 כוס כתוש טורטיה שבבי; לטבול ביצה תערובת, ולזרות ב שנותר 1 1/2 כוסות כתוש טורטיה שבבי.