קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

חצילים ועגל פסטיטסיו

חצילים ועגל פסטיטסיו
חצילים ועגל Pastitsio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. אם יש לך שוק עגל מטוגן, מלח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: עוגות עגל על חצילים משיי, חציל ממולא עם עגל ותרד, ו Pastitsio Pie.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לזרוק חצילים עם מלח במסננת להגדיר מעל קערה ולתת לנקז 30 דקות. לשטוף חצילים, ולאחר מכן לסחוט חופנים של אותו כדי לחלץ נוזל מריר. לזרוק חצילים עם שמן בקערה, ואז להפיץ בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה. צלוי, ערבוב פעם אחת, עד רך משחימים קלות, כ -25 דקות. מערבבים לתוך תערובת בשר ומפיצים בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, על 8 דקות, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
להביא חלב ושום לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מחממים חמאה בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון עד קצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף קמח, לבשל רביכה, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
להוסיף תערובת חלב חם בזרם מהיר, לטאטא במרץ כדי למנוע גושים, ומבשלים בשמל, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, 3 עד 5 דקות. זרוק שום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר מהחום ומערבבים בפטה ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן לטאטא בהדרגה לביצים בקערה גדולה. מערבבים פסטה, ואז להפיץ באופן שווה על תערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
אופים pastitsio עד מבעבע חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
1
חציל יכול להיות קלוי 1 יום קדימה, ולאחר מכן עורר לתערובת בשר ורוטב שמורות ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'