קציץ בשר מקסיקני הוא מתכון מקסיקני שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -17 גרם חלבון , 23 גרם שומן , ובסך הכל 348 קלוריות . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש פלפל, שן שום, בצל וסלרי. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 43% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קציץ בשר מקסיקני , קציץ בשר מקסיקני וקציץ טאקו מקסיקני .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שמנת חמוצה או שמנת חמוצה מקסיקנית
3
במחבת כבדה מוסיפים את השמן ומחממים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה או שמנת חמוצה מקסיקנית
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
4
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי והשום. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות עד שהירקות רכים, כ-8 דקות. מניחים בצד עד שהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
1 עד 3 צ'ילי סרנו
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
5
בקערה גדולה שלבו את הירקות המוקפצים, בשר בקר טחון, צ'וריסו וקוביות פובלנו צ'ילי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בקערה בינונית מערבבים את המלח, הפלפל, הקאיין, הכמון והביצים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את הקטשופ והשמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
דגני קריפיקס, מרוסקים
8
מערבבים היטב במזלג ויוצקים על גבי הבשרים המעורבים.
9
מפזרים פירורי לחם ומערבבים היטב בידיים נקיות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
10
הכניסו את התערובת לתבנית 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
אופים עד שמדחום קריאה מיידית שהוכנס למרכז קציץ הבשר רושם 160 מעלות F, כ-40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מוציאים מהתנור ושופכים בזהירות את מיצי המחבתות שהצטברו.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
בינתיים מחממים מחבת כבדה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מוסיפים את העגבניות השלמות, הבצל, שיני השום והסרנו צ'ילי. מבשלים, הופכים לעתים קרובות, עד שהם חרוכים קלות מכל הצדדים. מקלפים את שיני השום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
עגבניות שלמות
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
20 פרוסות זוקיני דקות
15
מוסיפים את כל המרכיבים החרוכים לבלנדר. דופקים עד לקבלת תערובת שמנה, ואז יוצקים למחבת קטנה. מערבבים פנימה את הסוכר, צ'יפוטלה צ'ילי וחרדל. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית. מבשלים עד שמסמיך מעט, כ-4 עד 5 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
16
פורסים את קציץ הבשר ומסדרים על מגש. מורחים את הסלסה-זיגוג על קציץ הבשר ומגישים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין הפינו נואר במרתפי Barefoot עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מרתפי יחפים פינו נואר יין
פינו נואר יחף הוא פירותי ואלגנטי עם ניחוחות פירות אדומים ולבנדר מענגים שמלהיבים לפני הלגימה הראשונה! תווי אלון עדינים מרימים את טעמי הדובדבן והפטל בינג. תהנה מהגימור המשי והמתמשך.