חרדל גרין אנד שעועית
Mustard Greens 'n Beans הוא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני עם 6 מנות. בתוספת זו יש 156 קלוריות, 8 גרם חלבון ו-5 גרם שומן למנה. תמורת 50 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 16 מעריצים. אם יש לכם סוכר, אבקת חרדל, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 98%, וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מה לעשות עם ירקות חרדל ומרק קינואה עוף עם ירקות חרדל וכורכום, טריפ מוקפץ עם ירקות חרדל כבושים ושעועית שחורה מותסס, וירוק דרום מושלם (קייל , סלק, ירוק קולארד, חרדל).
הוראות
בתנור הולנדי גדול על אש בינונית, מחממים את שמן הזית; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד שהבצל שקוף, כ-5 דקות.
מערבבים בקערה חומץ, מים, סוכר, חרדל יבש ופתיתי פלפל אדום עד שהסוכר נמס.
מניחים את עלי החרדל לתוך תערובת הבצל והשום, ויוצקים את תערובת החומץ. מערבבים לאיחוד, מכסים את התנור ההולנדי ומביאים לרתיחה. מבשלים את הירוקים עד שהנוזל נספג, 5 עד 10 דקות.
מערבבים פנימה את השעועית הלבנה, מניחים להתחמם ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.