טאבולה בורגר
המתכון Tabbouleh בורגר יכול לספק הכמיהה המזרח התיכון שלך בסביבה 45 דקות. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתכון טבעוני זה מגיש 10 . אם יש לך מים, עגבניות, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו בורגר קלאב: עטור פרסים Logan County Burger Patty Melt, מתכון המבורגר בקר (אלביס בורגר עם סלט & Gherkin), ו המבורגר טורף Surf N ' (המבורגר בגריל עם לובסטר ובייקון) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את החיטה הבולגרית, מנמיכים את החום לרתיחה, ומבשלים, נחשפים, במשך כ -10 דקות, או עד שכל הנוזל נספג. להפריש להתקרר.
בקערה גדולה, לשלב את הפטרוזיליה, מלפפון, עגבניות, נענע, שמן זית, שום, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את הבורגור המקורר ומערבבים היטב.
מחממים התנור ל 177° (180°C, או סימן גז 4). קו תבנית אפייה עם קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
מוסיף את הקמח ואת קורנפלור לתערובת סלט Tabbouleh. ללוש עד משולב היטב. אם התערובת שלך רטובה מדי, להוסיף קצת יותר קמח.
אופים במשך 40 עד 45 דקות, מרפרף באמצע, עד המשרד רק מתחיל חום. אתה יכול לאכול אותם בדיוק כמו זה, אבל הם מקבלים טעים במיוחד אם אתה panfry אותם בשמן שומשום קטן אחרי שאתה אופה אותם, רק כדי לקבל קרום פריך זהוב קטן!
אתה יכול לאכול את הקציצה הזאת חמה או קרה. אני אוהב את זה לגמרי לבד, אבל זה גם סופר טעים בפיתה או על לחם שטוח. זה גם טוב על לחמניית חיטה עם שמיר של חומוס או רוטב צזיקי.
מההמבורגרים הצמחוניים הטובים ביותר על פני כדור הארץ: 101 יצירות טבעוניות בהשראה עולמית עמוסות בטעמים טריים וטעמים חדשים ומרגשים של ג ' וני מארי ניומן. Text © 2011 by Joni Marie Newman; photography © 2011 Rockport Publishers. פורסם על ידי Fair Winds Press.