מתכון טאקו דגים עם לימון כוסברה קרם יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 15 דקות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . במנה עיקרית זו יש 321 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שן שום, שמנת, כמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים מפתח כקינוח. נסו טאקו דגים פריכים עם כוסברה-סיד קרם, טאקו דגים בגריל עם סלסאן מנגו וכוסברה קרם, ו טאקו דגים עם קרם ליים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
כדי להכין קרם, לשלב את המרכיבים הראשונים 8 בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קרם מקסיקני
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
כדי להכין טאקו, לשלב כמון ו 5 מרכיבים הבאים (דרך אבקת שום) בקערה קטנה; מפזרים תערובת תבלינים באופן שווה על שני הצדדים של דגים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
¼ כפית אורגנו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים דגים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים ב 425 במשך 9 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מניחים דגים בקערה; לשבור לחתיכות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. מחלקים דגים באופן שווה בין טורטיות; העליון כל אחד עם 1/4 כוס כרוב ו 1 כף קרם.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ל-1 אננס
קרם מקסיקני
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.