המתכון טאקו דגים עם Creman לימונית וסלסה מנגו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 33 דקות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, פלפל, mahimahi, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל עם סלסאן מנגו וכוסברה קרם, טאקו דגים עם סלסאן מנגו ורוטב סיד כוסברה, ו טאקו דגים עם קרם ליים.
הוראות
1
כדי להכין סלסה, לשלב הראשון 3 מרכיבים בקערה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
סלסה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
כדי להכין קרם סיד, מיונז מקום הבא 3 מרכיבים (דרך אבוקדו) במעבד מזון; תהליך עד חלקה. מכסים ומקררים עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
אבוקדו
קרם מקסיקני
ליים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
כדי להכין טאקו, מחממים גריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דגים
5
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; לבשל 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
דגים
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
הסר מן הגריל; לשבור לחתיכות עם מזלג.
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
בעוד דגים מבשלים, טורטיות חמות על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
דגים
8
כפית 3 אונקיות דגים, 1/4 כוס סלסה, 1/2 כפות קרם, ו 1/4 כוס כרוב על כל טורטייה; לקפל במחצית.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.