מתכונים דומים: טאקו לחם מטוגן הודי, טאקו הודי עם לחם שמרים ומטגנים, ו טאקו נבאחו של אמא ולחם פריי הודי.
הוראות
1
מערבבים את 10 המרכיבים הראשונים במחבת רוטב גדולה או מחבת.מבשלים על אש נמוכה במשך כ 30 דקות או עד לחם מטוגן נעשה.בזמן שזה רותח, תכיני לחם מטוגן.לחם מטוגן:.לנפות מרכיבים יבשים.מערבבים קלות בחלב.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף עוד קמח לפי הצורך כדי להפוך את הבצק אתה יכול להתמודד.ללוש ולעבוד את הבצק על לוח מקומח עם ידיים מקומטות עד חלקה.לצבוט את גושים בגודל אגרוף וצורה לצורת דיסק שטוחה.מטגנים בשומן (כ -37
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
3
עד הזהב ועשה משני הצדדים, על 5 דקות.
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מניחים לחם מטוגן חם על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
6
מורחים שכבה של שעועית מטוגנת.למעלה עם רוטב בשר וגבינה מגורדת.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Pratsch גרונר אורגני Veltliner. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.