הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו סלט, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: טאקו דגים עם סלסה מנגו, טאקו חזיר עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו.
הוראות
1
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מניחים דגים בתבנית אפייה רדודה; מפזרים 2 כפות מיץ ליים ו 2 שיני שום טחון.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 תות, קלוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.