טאקו רך עם עוף פיקנטי
טאקו רך עם עוף פיקנטי יכול להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 259 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.36 דולר למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, כוסברה, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה די טוב. נסו שעועית פיקנטית וגבינה טאקו רך, סטייק חריף ותירס רך טאקו, ו שעועית פיקנטית וגבינה טאקו רך (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל. בקערה קטנה שלבו את עלה הדפנה, האורגנו, צ 'ילי הצ' יפוטלה (או צ ' ילה טרייה חמה קלה אחרת, זרעים וקצוצים דק), בצל וחומץ. אפשר למרינדה לפחות שעה או לילה.
מחממים שמן זית במחבת כבדה גדולה על אש בינונית-גבוהה. מטגנים עוף כ -10 דקות, או עד להשחמה. הופכים את העוף ומבשלים עוד 20 דקות או עד שהוא רך ומבושל.
להתיז ב 3/4 כוס בירה, קצת בכל פעם. כשהעוף מתבשל, הוסיפו עוד בירה לפי הצורך בכדי למנוע מהתייבשות העוף. בדוק את האלילות על ידי ביצוע חתך בסכין; שום ורוד לא אומר שהעוף נעשה. (או מבחן עם בשר מדחום; פנימי טמפרטורת צריך להיות 170.)
מוציאים עוף מהמחבת ומניחים להתקרר מעט.
כשהעוף כמעט נגמר, עוטפים 6 טורטיות בכל פעם בנייר אלומיניום.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור 300 כ -5 דקות או עד שהוא חם. חזור על הפעולה עם שאר הטורטיות. מרפדים סלסלה במפית ומניחים טורטיות מחוממות בסל.
מתפיחים את התבנית עם 1/4 כוס הבירה שנותרה. מבשלים 2 דקות. משוך את העוף מהעצם לרצועות בגודל ביס. זורקים עם מיצי התבנית ומפזרים את הכוסברה הקצוצה מעל.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, ורוזתי נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרתפי קן רייט ווילאמט עמק פינו נואר. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -32 דולר.
קן רייט מרתפים ווילאמט עמק פינו נואר
# 33 צופה יין 100 המובילים משנת 2020 מרתפי קן רייט עמק וילאמט פינו נואר הוא ייצוג של רבים מאתרי פינו נואר בכרם יחיד בבקבוק אחד. דובדבנים בשלים, שזיפים אדומים ואוכמניות שוכנים בין הערות של עלי כותרת של ורדים,ארז ואדמה. היין תוסס ומלא חיים על החיך עם גימור נדיב.