ניתן להכין את המתכון של טארט אפרסק תוך שעה ו-55 דקות בערך . תמורת $1.49 למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 584 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . 27 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך נענע, שמנת, תרכיז מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 36% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טארט אפרסק , טארט אפרסק וטארט אפרסק .
מניחים את הקמח, החמאה והשמנת החמוצה במעבד מזון ומקציפים לאיחוד. כשהבצק נוצר כדור, טפחו בידיים מקומחות קלות בתחתית ובדפנות של תבנית טארט לא משומנת בגודל 10 אינץ' עם תחתית נשלפת ודפנות בגודל 1/2 אינץ', או תבנית עגולה בגרטן.
מרכיבים שתצטרך
על אפרסקים, קלופים, מגולענים ופרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
אופים כ-15 דקות, עד שהקרום מתייצב אך לא שחום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מצננים בזמן הכנת המילוי.
4
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להכנת המילוי: אם משתמשים באפרסקים טריים, מקלפים ופורסים בעבותות את האפרסקים. מסדרים את פרוסות האפרסק הטרי בעיגולים חופפים על גבי הקרום, עד שהוא מכוסה לחלוטין. ממלאים יתר על המידה את הקרום, מכיוון שהאפרסקים יתכווצו במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
מערבבים את החלמונים, השמנת החמוצה, הסוכר והקמח ומקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
7
יוצקים את התערובת על האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
8
מניחים את תבנית הטארט על תבנית עם נייר אפייה ואופים כשעה, עד שהקרם מתייצב וצבעו זהוב בהיר. מכסים באוהל נייר אלומיניום אם הקרום נעשה כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
9
מעבירים את תבנית הטארט לרשת לצינון. כאשר מתקרר, מסירים את הדופן הצדדית של התבנית.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מערבבים את השימורים או הג'לי ומיץ התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
משמר
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2
מורחים בעזרת מברשת בצק על החלק העליון של הטארט החם.
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "