טארט בטטה ברנדי
טארט בטטה ברנדי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ברנדי, גבינת שמנת בת 3 פחות שומן, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת משמש ברנדי, עוגת האגסים-אגוז, ו טארט בטטה טטינדאם טוב מתוק מאת דוד גואה ורקל Pe.
הוראות
הכן ואופה את קרום המאפה במחבת טארט נשלפת 9 אינץ ' עגול. קרום מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מקציפים בטטה ואת 4 המרכיבים הבאים (בטטה דרך גבינת שמנת) במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב.
מוסיפים ביצים וברנדי, ומכים עד מעורבב היטב. כפית מילוי לתוך קרום מוכן.
הכה ביצה לבן, 3 כפות סוכר חום, סירופ תירס, וניל, וקורטוב של מלח במהירות בינונית של מערבל במשך 2 דקות או עד חום בהיר.
יוצקים תערובת סירופ תירס על תערובת בטטה; מפזרים פקאנים.
מניחים טארט על תבנית אפייה.
אופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי על מתלה תיל.