טארט בצל וידאלי עם בייקון, דבש מקומי, טימין טרי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאבן זה יש 359 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, דבש מקומי, בצל וידאלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: טארט בצל וידאלי עם בייקון, דבש מקומי ותימין טרי, ללא גלוטן תאנה פטל Mascarpone טארט עם דבש מקומי, ו מטבל בצל וידאלי עם בייקון מתפורר.
הוראות
1
כדי להכין את המאפה, דופק יחד את הקמח, החמאה והמלח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלסטיק עד החמאה היא בערך בגודל של אפונה קטנה-כעשרה פולסים. בהדרגה, רסס במי הקרח תוך כדי פעימה. הכמות הדרושה תהיה תלויה בתוכן הלחות של הקמח.
מוסיפים מספיק מים לבצק כדי ליצור כדור רופף. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות וליצור במהירות את הבצק לדיסק בעובי 1 אינץ'. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך 30 דקות (או עד שלושה ימים) למנוחה. מחממים תנור ל 375 מעלות כ -20 דקות לפני שאתה מתכנן לאפות את הטארט.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בינתיים, להכין את המילוי.
4
מחממים מחבת sauté גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבייקון בשכבה אחת ומבשלים, הופכים לפי הצורך, עד שהבייקון פריך והשומן כבר שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
הסר את הבייקון כדי לנקז על מגבות נייר כדי להתקרר, חיתוך גס פעם מגניב מספיק כדי להתמודד. שמור 2 כפות של שומן בייקון (להשליך את השאר או להשתמש למטרה אחרת) במחבת ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הבצלים, המלח, הפלפל והקורנית. מבשלים מעל חום בינוני עד הבצלים התרככו, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. אל תתנו בצל חום!
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מוסיפים את היין ומגבירים את החום לגובה בינוני. מבשלים עד היין מבושל עד זיגוג, על 3 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את הדבש בייקון קצוץ שמורות. מערבבים ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
רוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הסר את תערובת הבצל מהחום והכפית למחבת רדודה; מקרר כדי להתקרר. כאשר מקורר, לנקז את כל מיצי פאן עודף ומערבבים את הביצה והשמנת. התאם תבלינים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
כדי להרכיב, לגלגל את הבצק שמורות לעובי 1/4 אינץ'. קו המחבת (ים) עם המאפה וליצור אפילו קצוות. מקררים עוד 10 דקות, ואז מרפדים את המאפה בנייר קלף וממלאים במשקולות פאי.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים 20 עד 25 דקות, או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר את הנייר ואת המשקולות ואופים עוד 15 עד 20 דקות כדי להשחים את התחתית. אפשר להתקרר מעט לפני המילוי. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות. ממלאים את קרום המאפה בתערובת הבצל ואופים עד חום זהוב והמילוי מוגדר, כ -35 דקות.