טארט בצל Vidalia עם בייקון, דבש מקומי, טימין טרי
טארט בצל וידאלי עם בייקון, דבש מקומי, טימין טרי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאבן זה יש 359 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, דבש מקומי, בצל וידאלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: טארט בצל וידאלי עם בייקון, דבש מקומי ותימין טרי, ללא גלוטן תאנה פטל Mascarpone טארט עם דבש מקומי, ו מטבל בצל וידאלי עם בייקון מתפורר.
הוראות
כדי להכין את המאפה, דופק יחד את הקמח, החמאה והמלח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלסטיק עד החמאה היא בערך בגודל של אפונה קטנה-כעשרה פולסים. בהדרגה, רסס במי הקרח תוך כדי פעימה. הכמות הדרושה תהיה תלויה בתוכן הלחות של הקמח.
מוסיפים מספיק מים לבצק כדי ליצור כדור רופף. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות וליצור במהירות את הבצק לדיסק בעובי 1 אינץ'. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך 30 דקות (או עד שלושה ימים) למנוחה. מחממים תנור ל 375 מעלות כ -20 דקות לפני שאתה מתכנן לאפות את הטארט.
בינתיים, להכין את המילוי.
מחממים מחבת sauté גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבייקון בשכבה אחת ומבשלים, הופכים לפי הצורך, עד שהבייקון פריך והשומן כבר שניתנו.
הסר את הבייקון כדי לנקז על מגבות נייר כדי להתקרר, חיתוך גס פעם מגניב מספיק כדי להתמודד. שמור 2 כפות של שומן בייקון (להשליך את השאר או להשתמש למטרה אחרת) במחבת ולהפחית את החום בינוני.
מוסיפים את הבצלים, המלח, הפלפל והקורנית. מבשלים מעל חום בינוני עד הבצלים התרככו, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. אל תתנו בצל חום!
מוסיפים את היין ומגבירים את החום לגובה בינוני. מבשלים עד היין מבושל עד זיגוג, על 3 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את הדבש בייקון קצוץ שמורות. מערבבים ומבשלים 5 דקות יותר.
הסר את תערובת הבצל מהחום והכפית למחבת רדודה; מקרר כדי להתקרר. כאשר מקורר, לנקז את כל מיצי פאן עודף ומערבבים את הביצה והשמנת. התאם תבלינים לפי הצורך.
כדי להרכיב, לגלגל את הבצק שמורות לעובי 1/4 אינץ'. קו המחבת (ים) עם המאפה וליצור אפילו קצוות. מקררים עוד 10 דקות, ואז מרפדים את המאפה בנייר קלף וממלאים במשקולות פאי.
אופים 20 עד 25 דקות, או עד השחמה קלה.
הסר את הנייר ואת המשקולות ואופים עוד 15 עד 20 דקות כדי להשחים את התחתית. אפשר להתקרר מעט לפני המילוי. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות. ממלאים את קרום המאפה בתערובת הבצל ואופים עד חום זהוב והמילוי מוגדר, כ -35 דקות.
מספר הבישול של שוק האיכרים הדרומי מאת הולי הריק. טקסט © 2009 הולי הריק; תמונות © 2009 ריק מקי. Reprinted with permission Of Gibbs Smith.