קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז

טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז
טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ביצים, מיץ תפוזים, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת חמוציות עם אגוז לוז, עוגת שוקולד עם אגוזי לוז וקרום חמאה, ו טרי תאנה אגוזי לוז טארט.

הוראות

1
מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
תן לעמוד 10 דקות כדי לרכך.
3
שלב סוכר, 2 כפות קליפת תפוז, קליפת לימון בקערת מתכת בינונית. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף מרכיבים יחד עד הסוכר הוא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים ביצים; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
להקציף בשני המיצים.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מניחים קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד תערובת מתעבה מדחום מוכנס לתוך רושמי תערובת 82°, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הסר מהחום.
8
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומערבבים עד מומס. מסננים תערובת כתומה לתוך בלנדר; תן מגניב עד מדחום מוכנס לתוך תערובת רושמת 60°, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
עם ריצת בלנדר, להוסיף חמאה בטמפרטורת החדר 2 חתיכות בכל פעם ולעבד עד מעורבב. המשך מיזוג 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
להעביר מילוי לקערה; לערבב הנותרים 2 כפיות קליפת תפוז. כיסוי וצינה לילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
חמאה 9 אינץ ' מחבת טארט מרובע עם תחתית נשלפת. טוחנים קמח דק, סוכר, אגוזים ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מוסיפים חמאה וחותכים בפניות on / off עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
מוסיפים חלמון ביצה ומתמזגים באמצעות הפעלה / כיבוי רק עד לגושים לחים טופס (לא מאפשרים בצק כדי ליצור כדור). לחץ על הבצק על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן (קרום יהיה על 1/4 אינץ ' עבה). באמצעות אגודל, לחץ סביב הצדדים כדי להאריך את הקרום 1/4 אינץ ' מעל קצה המחבת. צ ' יל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
אופים קרום עד חום זהוב, כ -20 דקות. קרום מגניב לגמרי על מתלה. (קרום יכול להתבצע 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מערבבים מילוי כתום כדי לשחרר. כפית מספיק כתום צונן מילוי לתוך הקרום כדי למלא לחלוטין. צ ' יל טארט לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
7
מקשטים עם פרוסות תפוז דם מסוכרות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
8
טפטוף תפוזים עם קצת סירופ.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
9
מגישים קר.