קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז

טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז
טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ביצים, מיץ תפוזים, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת חמוציות עם אגוז לוז, עוגת שוקולד עם אגוזי לוז וקרום חמאה, ו טרי תאנה אגוזי לוז טארט.

הוראות

1
מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
תן לעמוד 10 דקות כדי לרכך.
3
שלב סוכר, 2 כפות קליפת תפוז, קליפת לימון בקערת מתכת בינונית. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף מרכיבים יחד עד הסוכר הוא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים ביצים; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
להקציף בשני המיצים.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מניחים קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד תערובת מתעבה מדחום מוכנס לתוך רושמי תערובת 82°, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הסר מהחום.
8
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומערבבים עד מומס. מסננים תערובת כתומה לתוך בלנדר; תן מגניב עד מדחום מוכנס לתוך תערובת רושמת 60°, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
עם ריצת בלנדר, להוסיף חמאה בטמפרטורת החדר 2 חתיכות בכל פעם ולעבד עד מעורבב. המשך מיזוג 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
להעביר מילוי לקערה; לערבב הנותרים 2 כפיות קליפת תפוז. כיסוי וצינה לילה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
חמאה 9 אינץ ' מחבת טארט מרובע עם תחתית נשלפת. טוחנים קמח דק, סוכר, אגוזים ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מוסיפים חמאה וחותכים בפניות on / off עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מוסיפים חלמון ביצה ומתמזגים באמצעות הפעלה / כיבוי רק עד לגושים לחים טופס (לא מאפשרים בצק כדי ליצור כדור). לחץ על הבצק על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן (קרום יהיה על 1/4 אינץ ' עבה). באמצעות אגודל, לחץ סביב הצדדים כדי להאריך את הקרום 1/4 אינץ ' מעל קצה המחבת. צ ' יל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
אופים קרום עד חום זהוב, כ -20 דקות. קרום מגניב לגמרי על מתלה. (קרום יכול להתבצע 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מערבבים מילוי כתום כדי לשחרר. כפית מספיק כתום צונן מילוי לתוך הקרום כדי למלא לחלוטין. צ ' יל טארט לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
7
מקשטים עם פרוסות תפוז דם מסוכרות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
8
טפטוף תפוזים עם קצת סירופ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
9
מגישים קר.