קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט שוקולד-אגוזי לוז

טארט שוקולד-אגוזי לוז
טארט שוקולד-אגוזי לוז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 562 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -44 גרם שומן . תמורת 90 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אגוזי לוז מולבנים, עמילן תירס, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-35 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: טארט אגוזי לוז שוקולד , טארט שוקולד לוז וטארט שוקולד לוז .

הוראות

1
מכינים את הקרום: קולים את אגוזי הלוז במחבת על אש בינונית עד להזהבה, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
לתת להתקרר.
3
מעבירים 1/3 כוס אגוזים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים את הקמח, הסוכר והמלח; דופקים עד שהאגוזים טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים את החמאה ומקציפים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
6
מטפטפים פנימה את הביצה והוניל; דופקים עד שהבצק מתחיל להתאחד.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
הופכים את הבצק על יריעת ניילון נצמד וטופחים לדיסק. עוטפים ומקררים עד להתייצבות, לפחות שעה. קוצצים גס את שאר אגוזי הלוז ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
8
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול בגודל 12 אינץ'. לוחצים לתחתית ולצדדים של תבנית טארט בגודל 9 אינץ' עם תחתית נשלפת, ואז חותכים את עודפי הבצק. דוקרים את התחתית כולה בעזרת מזלג. מקררים עד להתייצבות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
9
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס. מרפדים את הקרום בנייר כסף, ולאחר מכן ממלאים עם משקולות פאי או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
אופים עד שהשוליים מזהיבים, כ-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מסירים את נייר הכסף והמשקולות וממשיכים לאפות עד להזהבה כולה, 15 עד 20 דקות. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
מקציפים את עמילן התירס ל-1/4 כוס שמנת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את 1 3/4 כוסות השמנת הנותרות, ממרח השוקולד-אגוזי לוז, הווניל והמלח בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
טורפים פנימה את תערובת עמילן התירס ומביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב ומגרד את דפנות המחבת בעזרת מרית גומי. לאחר שהתערובת מתחילה לרתוח, מערבבים כל הזמן עד להסמכה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
יוצקים לתוך הקרום ומערבלים את החלק העליון. מקררים עד להתייצבות, כשעה. למעלה עם אגוזי הלוז השמורים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
צילום: ליסה שין

יין מומלץ: יציאה

ניתן לשלב טארט עם פורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Catherman's Port. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
נמל NV Catherman's
נמל NV Catherman's