קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד על שוקולד עם שקדים מייפל

טארט שוקולד על שוקולד עם שקדים מייפל
טארט שוקולד על שוקולד עם שקדים מייפל עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך דבש, שוקולד מריר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טארט שוקולד על שוקולד עם שקדים מייפל, שוקולד לבן-טארט פטל עם שקדים ופיסטוקים, ו שוקולד מריר וטארט תפוזים עם שקדים קלויים.

הוראות

1
אבקת קקאו דופק, סוכר, מלח, וקמח 1/4 כוסות במעבד מזון לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים חמאה; דופק עד תערובת דמויהארוחה צרופה. מקציפים חלמון ביצה ו 3 כפות מי קרח בקערה קטנה; מוסיפים לתערובת קמח ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד.טופס לתוך 3/4 " - דיסק עבה, לעטוף בחוזקה inplastic, צמרמורת עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מרדדים את הבצק על פני השטח משוריין בהירים לסיבוב 12".
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
Transferto טארט פאן; להרים את הקצוות ולתת הבצק slumpdown למחבת, ואז בעדינות ללחוץ לתוך קצה ofpan. עיסת בצק, משאיר על 1 " overhang.מקפלים ב overhang; הקש לדבוק. פריקבוטום עם מזלג. צ ' יל במקפיא 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
עוגת קו עם נייר קלף או heavy dutyfoil, משאיר 1 1/2" overhang. מילוי עם משקולות או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
7
מניחים על תבנית אפייה מגורמת ואופים עד הסרטנים מתייבשים בקצוות, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר קלף ומשקולות וקרום bakeuntil הוא מוצק ונראה יבש בכל רחבי, 5-10minutes יותר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
9
מעביר מחבת מתלה תיל ולתת קרום מגניב.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
לעשות קדימה: הבצק יכול להתבצע 2 daysahead; לשמור מקורר. הקרום יכול להיות baked1 יום קדימה; לאחסן עטוף בחוזקה בחדרספרטורה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1
מחממים תנור ל 350°f. שקדים טוסט על תבנית אפייה מעוטרת, ערבוב מדי פעם, עד כהה מעט, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בואו מגניב.
3
להביא שקדים, סוכר מייפל, maplesyrup, מלח, ו 1/4 כוס מים לרתיחה בסיר אמדיום. להפחית חום ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת הופכת מהגוני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מייפלסוכר מייפל
( 23)( 23)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר סיר מחום ומערבבים במהירותשקדים קטנים מצופים בגבישיםסוגר (הם ייראו חוליים).
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
פרושים על תבנית אפייה מרופדת aparchement; בואו מגניב, thencoarsely לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
לעשות קדימה: אגוזים יכול להיות מסוכר 2 weeksahead. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1
מערבבים שוקולד וחמאה בקערה חסינת חום גדולה. Bringcream, דבש, ומלח לרתיחה בקטן osaucepan, whisking כדי להמיס דבש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
תערובת Pourcream על תערובת שוקולד; letstand 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
להקציף עד השוקולד הואחמיץ ותערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים מילוי לקרום וצינה עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
טארט למעלה עם שקדים מייפל רק לפני שימור.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
6
לעשות קדימה: טארט יכול להיעשות 2 daysahead; לכסות ולשמור מקורר. להביא לחדר לפני ההגשה.