סופלה גבינת עיזים, בצל אביב ופטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גבינת עיזים, סופלה בצל אביב ופטרוזיליה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בצל אביב פודינג לחם גבינת עיזים, גבינת עיזים, בצל אביב וטארט אגוזי לוז, ו סופלה גבינת עיזים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
חמאה ארבעה ramekins 200ml או מנות ovenproof, או שישה 150ml אלה. הגדר את הכלים על מגש אפייה כדי להקל עליהם להסיר מהתנור. ממיסים את החמאה במחבת כבדה, מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקות. לאט לערבב את החלב כדי להפוך את רוטב סמיך. מבשלים במשך 2 דקות לבשל את הקמח.
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה, בצל אביבי, גבינת עיזים, חלמונים, שלושה קטרים של פרמזן ותבלינים.
לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם נוקשים, ואז לקפל לתוך הרוטב בשלוש קבוצות, חיתוך דרך התערובת בכל פעם לשלב את הלבן ביצה מבלי לאבד יותר מדי אוויר מהתערובת. מחלקים בין המנות המוכנות ומפזרים את שאר הפרמזן.
אופים עבור 20 דקות עבור מנות קטנות ו 25 דקות עבור אלה הגדולים עד עלה וזהב.