קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט תות-ריבס

טארט תות-ריבס
טארט תות-ריבס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 358 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. אם יש לכם ריבס, סוכר, בצק עלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך יוצא מן הכלל ציון כף של 26%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט ריבס תות, טארט תות-ריבס, ו טארט ריבס תות.

הוראות

1
מקם מתלה במרכז התנור ומחמם מראש ל 375 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מרדדים את המאפה למלבן בעובי של כ-1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
חותכים רצועות ברוחב 2 (3/4 אינץ') מצד ארוך.
4
חותכים את המאפה שנותר למלבן בגודל 13 על 5 אינץ ' ומניחים על תבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מברשת גבול 3/4 אינץ ' למטה 1 צד ארוך עם מים ולהניח 1 רצועה צרה על גבי, לחיצה בעדינות. חזור על הצד השני. (המילוי צריך להיות סמיך מספיק כדי שלא תצטרכו רצועות מאפה בצדדים הקצרים של הטארט כדי שהמילוי לא יישפך החוצה עם הרכבת הטארט.) לקצץ כל סככה, במידת הצורך. מגלגלים קלות מאוד גלגל פיצה לאורך החלק הפנימי של הרצועות כדי להבקיע באמצע הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מברישים את החלק העליון של הרצועות בחלב, מקפידים לא לטפטף בצדדים. חוררים את הבסיס כולו במזלג, מרפדים אותו בחתיכת נייר אלומיניום המשתרעת לאורך דפנות הרצועות אך לא מעל, ומשקלים נייר כסף עם משקולות פאי או שעועית יבשה. השתמש בסכין חיתוך כדי לחליל את הקצוות החיצוניים של הטארט על ידי ביצוע חתכים קטנים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
אופים עד להתייצבות, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מסירים את נייר הכסף והמשקולות ואופים עד להזהבה בהירה, כ -15 דקות נוספות. מגניב על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
חותכים את החלק העליון הרחב של התותים ושמים את הקישוטים בסיר קטן עם הריבס, הסוכר ותמצית הווניל. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב תדיר, עד שהפירות סמיכים ודמויי ריבה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים חמאה ומחית בעזרת בלנדר טבילה או במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב. חצוי את שארית התותים לאורכם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1
מורחים תערובת מבושלת בקליפה. מסדרים תותים בשורות רעפים לאורך הטארט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
לזיגוג: מערבבים יחד ג ' לי ומים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מברישים זיגוג חם מעל תותים. מאבקים קלות את הדפנות בסוכר של קונדיטורים, פורסים ומגישים עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לימון גומילימון גומי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
חנות חכמה: קנו תותים בערך באותו גודל כך שכאשר הם "רעפים" על הטארט, הם משתלבים זה בזה יפה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.