טארט תירס, בייקון ובצל ירוק
טארט תירס, בייקון ובצל ירוק עשוי להיות רק ההר שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.98 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 391 קלוריות. גשו לסופר וקנו בייקון מעושן תפוח עץ, פלפל, גרעיני תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 33%. נסו תפוחי אדמה, בצל ירוק וטארט בייקון, טארט בייקון ובצל, ו טארט בצל ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פרוסות בייקון במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה 3 דקות או עד שהבייקון שחום קלות.
מוסיפים תירס ובצל; מטגנים 3 דקות.
מניחים את תערובת התירס בקערה גדולה.
מוסיפים את החלב, 2 כפות הגבינה, המלח, הפלפל, החלבונים והביצה; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעיל 10 1/2-אינץ עגול נשלף-תחתון טארט פאן בקלילות עם בישול תרסיס. לפרוש בצק על משטח מקומח קל, ולתת לנוח 5 דקות. טפיחו בצק לדפנות התחתונות ומעלה של התבנית המוכנה.
מניחים את התבנית על תבנית עם נייר אפייה.
יוצקים את תערובת הבייקון לבצק ומפזרים 2 כפות גבינה.
אופים בחום של 375 למשך 25 דקות או עד להתייצבות. מגניב טארט במחבת 10 דקות על רשת.