זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם גבינת שמנת, פסטו, שבבי פיתה אפויים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון של 26%, המנה הזו לא כל כך סופר. מתכונים דומים: טבילה ים תיכונית שכבתית, מטבל שכבות ים תיכוני, ו מטבל ים תיכוני מרובד עם שבבי פיתה.
הוראות
1
מניחים שעועית בקערה גדולה; מערבבים פנימה פסטו עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מורחים ל -13 אינץ'. 9 אינץ'. צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
בקערה אחרת מקציפים את השמנת החמוצה, גבינת השמנת, התיבול האיטלקי והפלפל לתערובת אחידה; שכבה מעל תערובת שעועית.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 600 דולר.
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו קורנים וחושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.