קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

טבעות בצל

טבעות בצל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טבעות בצל המלכה חלב-טבעות בצל טריות כל יום, איך Spiralize בצל ובצל בריא "טבעות", ו טבעות בצל.

הוראות

1
מעיל את טבעות הבצל בחמאה מתובלת: בקערה גדולה, מערבבים יחד את החמאה (או יוגורט וחלב) עם 1 1/2 כפיות מלח ו 1 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את הבצלים לתוך תערובת החמאה ולוודא שכל טבעת מצופה לחלוטין בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
בואו לשבת במשך 15 עד 30 דקות.
4
מערבבים קמח, קמח תירס, מלח, פלפל בקערה נפרדת: בקערה נפרדת (גדולה מספיק כדי לדלות את טבעות הבצל) לטאטא יחד את הקמח וקמח תירס, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
הוסף 2 עד 3 כוסות שמן לסיר גדול (5 עד 6 ליטר), עבה תחתית. (ודא כי הסיר יבש לחלוטין מבפנים לפני הוספת השמן או כל מים שיורית יהיה להתיז כמו שמן מתחמם.) 
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הוסף מספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון של הסיר על ידי 3/4 עד 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מחממים את השמן ל-375 ° F. משתמשים במדחום ממתקים טוב או במדחום מיידי (כגון תרמופופ) כדי למדוד את חום השמן. ייתכן שיהיה עליך להטות את המחבת כדי לכסות את החיישן של המדחום לחלוטין ולקבל קריאה מדויקת.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להיות זהיר מאוד בכל פעם טיפול בשמן חם. בלי ילדים רצים במטבח. בלי הסחות דעת. אל תענה לטלפון אם הוא מצלצל. שים לב. תדאג שמכסה המחבת יהיה קרוב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בדוק את השמן על ידי הפלת קמצוץ קטן של קמח לתוך השמן החם. אם הקמח רוחש השמן מוכן. אם זה שורף, להסיר את הסיר מהחום ולתת את השמן להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
חפרו את טבעות הבצל המצופות בחמאה בתערובת הקמח (פעמיים): 
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
הסר טבעות בצל אחד בכל פעם מתוך תערובת חלב חמאה לדלות אותם בתערובת הקמח למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
אם הציפוי נראה קצת דק (זה עשוי) או אם אתה רוצה טבעות בצל פריך נוסף, לטבול את טבעות בצל שוב בתערובת החמאה לדלות אותם שוב בקמח. ציפוי כפול זה יגרום טבעות בצל פריך במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
9
מטגנים בשמן: השתמש מלקחיים כדי למקם את הטבעות אחד אחד לתוך השמן החם. מטגנים במשך דקה בכל צד, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
כאשר אתה מוסיף את טבעות הבצל לסיר, טמפרטורת השמן תהיה נמוכה באופן טבעי. התאם את החום כך שהטמפרטורה של השמן במחבת נשארת בין 177° ו390.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מניחים את טבעות בצל מטוגנות על תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר לספוג את השמן העודף. שמור את טבעות בצל מטוגנות חמות בתנור 93° בזמן שאתה מטגן את שאר הטבעות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הוסף עוד שמן במידת הצורך בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
בואו חום השמן לגבות עד 191° לפני תחילת אצווה חדשה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מגישים באופן מיידי.
5
הערה: עדיף לא לשפוך את שאריות השמן לטמיון. עדיף לשפוך לתוך צנצנת ריקה נוספת, ולהשליך עם האשפה שלך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

טבעות בצל עובדות ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. Ruffino Sparkling rosé (Split) עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
Ruffino נוצץ עלה (פיצול)
Ruffino נוצץ עלה (פיצול)
Ruffino רוזה נוצץ הוא טרי וריחני עם הערות של תות ורמזים קלים של עלי כותרת ורדים. על החך יש יין בועות אלגנטיות וחומציות מרעננת, המציע טעמים מפתים של פירות יער אדומים עדינים ופירות לבנים השוהים לאורך הגימור.Ruffino Sparkling Rosé הוא מהנה בפני עצמו כאפריטיף, אבל גם כבן לוויה למזון, זיווג טוב עם מגוון רחב של מנות כולל דגים בגריל, עוף צלוי, וסלטים ירוקים מעורבים.