טונה אפויה ועוגות קישואים עם רוטב לימון-יוגורט
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חציל אפוי עם רוטב יוגורט לימון, עוגות טונה קישואים, ו עוגות קישואים פריכות עם רוטב שמיר יוגורט.
הוראות מחממים התנור שלך ל 375 מעלות F.
מוסיפים את החמאה לסיר על חום בינוני-גבוה. מטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך.
הסר את המחבת מן heat.In קערה גדולה, להוסיף את הטונה, בצל, קישואים, ביצה, גבינה, מיץ לימון, תבלינים ופירורי לחם.
מערבבים הכל יחד עד בשילוב טוב.לרסס שני גיליונות אפייה עם ספריי בישול nonstick.לעצב את התערובת לקציצות, בערך 1/2 אינץ ' עבה.
מניחים קציצות על תבנית האפייה ואופים במשך 7-10 דקות בצד אחד עד זהב קל, ואז להעיף ולהמשיך עוד 7-10 דקות.
מרכיבים מנות :
1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס 184 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) 1, של טונה ארוז במים, מנוקז ומתפורר 2 ביצים, מוכות קלות 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פטרוזיליה טרייה, טחון 2 (יכול להיות או להרחיק) חתוך לקוביות, 1) 1 (יכול להיות או להרחיק) גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בצל ירוק, קצוץ דק 1 (יכול להיות או להרחיק) פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה 6 מיץ של חצי לימון (יותר לפי הטעם) 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא גרידה מחצי לימון 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק יוגורט רגיל, ללא שומן 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פירורי לחם panko 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק לפי עוגה 1 (יכול להיות או להרחיק) (צינור גדול) 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בצל לבן, קצוץ דק 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קישואים גרוסים יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
GEN5 מרלו # 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019