טונה בגריל עם פפאיה צ'אטני
אם יש לכם סטייקים טונה, חומץ בלסמי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 90%. נסו מדליונים של טונה עם פפאיה צ'אטני וכוסברה פסטו, טונה בגריל עם סלסה מנגו-פפאיה, ו טונה בגריל עם רוטב אננס-פפאיה חם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את סטייק הטונה בצלחת רדודה.
לטפטף את רוטב הסויה על שני הצדדים של דגים; לכסות במרינדה במקרר 30 דקות.
שלב פפאיה חתוכה ואת 6 החומרים הבאים (פפאיה דרך מלח) בסיר קטן, ולהביא את התערובת לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים תערובת פפאיה 20 דקות או עד פפאיה מכרז.
הסר את chutney מחום, ולשמור על חום.
מניחים טונה על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול, וגריל במשך 4 דקות בכל צד או עד הטונה היא בינונית-נדירה או הרצוי מידה של doneness.
מגישים סטייק טונה עם פפאיה צ ' אטני.