טונה ואיטריות איטלקיות חריפות
טונאן איטלקי חריף ואטריות הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 341 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אטריות רחבות ללא חלמון, תערובת גבינה, זיתים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו טונאן איטלקי חריף ואטריות, ברוקולי ראבה פסטה עם נקניק איטלקי חריף (אטריות קישואים), ו שומשום קרוש טונה & אבוקדו עם אטריות שומשום חריף קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
ב 4-ליטר תנור הולנדי, לבשל ולנקז אטריות לפי ההוראות על החבילה. מערבבים ברוטב פסטה. מבשלים עד מחומם דרך.
מקפלים בטונה, זיתים ותבלינים. מבשלים עד מחומם דרך. מעל כל מנה עם גבינה ופטרוזיליה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה