טונה-תבשיל ברוקולי
תבשיל טונה-ברוקולי הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 319 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טונאן במים, חלב, קרם מרוכז של מרק פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל טונה ברוקולי, טונה ברוקולי להפשיל תבשיל, ו טונן שמנת ותבשיל ברוקולי עם בייגל צ'יפס.
הוראות
מחממים את התנור ל-350F. מבשלים ומנקזים את הפסטה לפי ההוראות, תוך שימוש בזמן בישול מינימלי. ב ungreased 1 1/2 ליטר תבשיל, מערבבים יחד מרק, חלב, טונה, פטריות ופסטה מבושלת.
חותכים חתיכות גדולות של ברוקולי; מערבבים בעדינות ברוקולי לתערובת טונה. בקערה קטנה, מערבבים חמאה, פירורי לחם ושקדים; מפזרים על תבשיל.
אופים כ 30 דקות יותר או עד מבעבע בקצוות.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019