טוסט מייפל וביצים
מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 601 קלוריות. אם יש לכם רצועות בייקון, לחם בעל מרקם יציב, סירופ מייפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו קאפקייקס בנדיקט-קאפקייקס מייפל ומעליהם בייקון של היער השחור, ביצים עלומות ורוטב הולנדייז מייפל, טוסט צרפתי מייפל, ו טוסט צרפתי מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר לניקוז. בסיר קטן מחממים סירופ וחמאה עד להמסת החמאה; מניחים בצד.
חתוך קרום מלחם; משטחים פרוסות בעזרת מערוך.
מברישים צד אחד בנדיבות בתערובת סירופ; לחץ כל פרוסה לכוס מאפין לא משומנת עם צד הסירופ כלפי מטה. מחלקים בייקון בין כוסות מאפינס.
שוברים בזהירות ביצה אחת לכל כוס.
מפזרים מלח ופלפל. מכסים בנייר כסף.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 18-20 דקות או עד שחלבוני הביצה מוגדרים לחלוטין והחלמונים מתחילים להסמיך אך אינם קשים.