טוסט עגבניות טקסס עם ממרח שום קלוי וריקוטה ביתית יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמן זית, חלב, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 60%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ממרח ריקוטה שום ושמיר קלוי, ממרח שום ועגבניות קלויים, ו שבבי טקסס תוצרת בית עם ממרח גוואקמולי.
הוראות
1
מערבבים את השמן והשום בסיר קטן, מדליקים את האש לנמוכה ומניחים לשבת עד שהשום צף, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
3
מוציאים את השום מהשמן ומניחים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים לקערה 1/4 כוס משמן הזית המבושל וקורט מלח ומועכים בעזרת מזלג עד לערבוב גס. שמור את השמן הנותר לשימושים אחרים (כולל גרידלינג טוסט טקסס).
מרכיבים שתצטרך
טקסס טוסט
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
שלב את החלב והחלב בסיר כבד, הפעל את האש לבינונית-נמוכה. תוך ערבוב מדי פעם, בדקו את הטמפרטורה עד שהתערובת מגיעה ל -180 מעלות צלזיוס (אם אין לכם מדחום, שימו לב להתחלת היווצרות הגבינה, הפכו את האש לנמוכה ובשלו עוד 5 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר את הסיר מהחום ולתת לתערובת לשבת במשך שעה 1 לתת את הגבינה לפתח באופן מלא. אין לערבב את התערובת במהלך תקופה זו.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מרפדים מסננת או מסננת גדולה אחרת בבד גבינה ומניחים מעל קערה גדולה. בעדינות מצקת או לשפוך את התערובת על הגבינה. אפשר למי הגבינה להתנקז מהגבינה ולאסוף בקערה שמתחת. (מי גבינה ניתן לשמור לשימושים אחרים, בעיקר כל דבר חמאה יכול לשמש). לאחר כ 1 שעה של ניקוז, להעביר את הגבינה לקערה קטנה העונה עם מלח. (אם עדיפות עקביות שמנת יותר, ניתן להוסיף לריקוטה כמה כפות שמנת כדי לשחרר אותה)
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לפי עוגה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים מחבת כבדה או מחבת על אש בינונית-נמוכה לכמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים למחבת 2 כפות שמן זית שום קלוי שמור, ואז מוסיפים פרוסת לחם. כאשר הצד האחד הגיע לצבע חום זהוב עמוק, הוציאו את הנתח מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים למחבת עוד 2 כפות שמן וממשיכים למחבת את הצד השני של הלחם. כשהוא הגיע לחום זהוב עמוק, מוציאים מהמחבת ומפזרים מלח. חזור על הפעולה עם שאר הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
פורסים את העגבניות לפרוסות עבות ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מרחים את הטוסט בטקסס עם 2 כפות ממרח שום קלוי. מרכיבים פרוסות עגבניות על גבי פרוסת טוסט (1 עגבנייה לפרוסה).
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
טקסס טוסט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
6
מניחים כמה בובות קטנות של ריקוטה על גבי העגבניות. למעלה עם בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
לפי עוגה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
מפזרים עוד מלח וטוויסט של פלפל שחור גרוס טרי. תאכל.