טופו חריף עם סלט כרוב תאילנדי ואבוקדו על לחם תבואה רב
מתכון טופו פיקנטי עם סלט כרוב תאילנדי ואבוקדו על לחם רב תבואה יכול לספק הכמיהה האסייתית שלך בסביבה 50 דקות. במנה עיקרית זו יש 361 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 1 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גזר, טופו, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו לחם רב תבואה, לחם מאפין אנגלי רב תבואה, ו לחם חמוציות דלעת רב גרגרים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטופו: בקערה עמוקה, לשלב את רוטב הסויה, שמן צ ' ילי וסוכר כדי ליצור מרינדה.
מניחים את הטופו במרינדה ולתת לשבת במשך 30 דקות.
לסלט: ג ' וליאן את הגזר, כרוב ובצל אדום ומניח בצד.
בקערה קטנה, לשלב את רוטב הסויה, מיץ תפוזים, כוסברה, שום, זנגביל ושמן צ ' ילי.
יוצקים את הרוטב על תערובת הכרוב.
מניחים את טופו על הגריל עד סימני גריל מופיעים משני הצדדים. פרוסה.
שכבת פרוסות אבוקדו וטופו על הלחם העליון עם סלט הכרוב.