טורט מרנג אגוזי לוז מלכת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, כל כך לתת אגוזי לוז מלט טורט לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 937 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, מלח, כדורי חלב מלוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: מקצפת טורטה, גלידה מקצפת טורטה, ו ממתק מקצפת שוקולד טורט.
הוראות
התאם מדפים לתנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש עד 250 ° F. עקוב אחר שני עיגולים 8 אינץ ' על 2 גיליונות נפרדים של נייר קלף. הפוך (כך דיו הוא על התחתונה) ומניח על גיליונות אפייה.
אגוזי לוז דופק ו 2 כפות סוכר במעבד מזון עד הקרקע דק.
העברה לקערה, לזרוק עם אבקת חלב malted, ולהניח בצד.
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף שוט (ראה הערה). הכה על מהירות גבוהה בינונית עד פסגות רכות. לאט להוסיף סוכר שנותר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות. הכה במלח.
הסר מן המיקסר בעדינות לקפל תערובת אגוזי לוז ב 3 קבוצות עד רק בשילוב (לא overmix). מרנג כפית לתוך שקית מאפה גדולה מצויד קצה 1/2 אינץ'. החל במרכזו של כל מעגל, צינור בתנועה ספירלית כדי ליצור מקצפת צורת דיסק, תוך כ 1/2 אינץ ' מהגבול (ראה הערה). צריך להיות לך מספיק מרנג כדי להשלים את 4 הדיסקים.
מניחים בתנור ואופים עד יבש לחלוטין, כ 2 שעות. לאחסן במקום קריר ויבש עד מוכן להרכיב.
מחממים שוקולד ושמנת בקערה חסינת חום על מחבת של מים רותחים בקושי, ערבוב בעדינות, עד פשוט נמס. להפריש (או צמרמורת) עד רק המשרד מספיק כדי להפיץ.
כדי להרכיב טורט, למקם מקצפת על צלחת הגשה, למעלה בצד.
מורחים 1/4 כוס גנאש על מרנג. המשיכו לשכבות מרנג וגאנש, תוך שימוש בשארית גנאש עד לצמרת הכפור ולצדדים של טורט.
מקשטים עם כדורי חלב מלוחים. צ ' יל להגדיר, לפחות 2 שעות. השתמש בסכין חם, רטוב לחתוך פרוסות.