קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט מרנג אגוזי לוז מלכת

טורט מרנג אגוזי לוז מלכת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, כל כך לתת אגוזי לוז מלט טורט לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 937 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, מלח, כדורי חלב מלוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: מקצפת טורטה, גלידה מקצפת טורטה, ו ממתק מקצפת שוקולד טורט.

הוראות

1
התאם מדפים לתנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש עד 250 ° F. עקוב אחר שני עיגולים 8 אינץ ' על 2 גיליונות נפרדים של נייר קלף. הפוך (כך דיו הוא על התחתונה) ומניח על גיליונות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
אגוזי לוז דופק ו 2 כפות סוכר במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
3
העברה לקערה, לזרוק עם אבקת חלב malted, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף שוט (ראה הערה). הכה על מהירות גבוהה בינונית עד פסגות רכות. לאט להוסיף סוכר שנותר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות. הכה במלח.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הסר מן המיקסר בעדינות לקפל תערובת אגוזי לוז ב 3 קבוצות עד רק בשילוב (לא overmix). מרנג כפית לתוך שקית מאפה גדולה מצויד קצה 1/2 אינץ'. החל במרכזו של כל מעגל, צינור בתנועה ספירלית כדי ליצור מקצפת צורת דיסק, תוך כ 1/2 אינץ ' מהגבול (ראה הערה). צריך להיות לך מספיק מרנג כדי להשלים את 4 הדיסקים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מניחים בתנור ואופים עד יבש לחלוטין, כ 2 שעות. לאחסן במקום קריר ויבש עד מוכן להרכיב.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מחממים שוקולד ושמנת בקערה חסינת חום על מחבת של מים רותחים בקושי, ערבוב בעדינות, עד פשוט נמס. להפריש (או צמרמורת) עד רק המשרד מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כדי להרכיב טורט, למקם מקצפת על צלחת הגשה, למעלה בצד.
9
מורחים 1/4 כוס גנאש על מרנג. המשיכו לשכבות מרנג וגאנש, תוך שימוש בשארית גנאש עד לצמרת הכפור ולצדדים של טורט.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
10
מקשטים עם כדורי חלב מלוחים. צ ' יל להגדיר, לפחות 2 שעות. השתמש בסכין חם, רטוב לחתוך פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי חלב מלטכדורי חלב מלט
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך