קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט שוקולד-אגוזי לוז

טורט שוקולד-אגוזי לוז
טורט שוקולד-אגוזי לוז דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 258 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלבונים, תמצית ונילן, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. נסו טורט אגוזי לוז שוקולד, טורט אגוזי לוז שוקולד, ו טורט אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מצפים תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול, ומפזרים 2 כפיות קמח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
2
מניחים את אגוזי הלוז במחבת טפלון בינונית. מבשלים על אש בינונית 6 דקות או עד קלוי קל, תוך ערבוב לעתים קרובות. הפוך אגוזים על מגבת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להפשיל מגבת; לשפשף את עורות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
מניחים אגוזי לוז במעבד מזון; מעבדים עד לטחינה גסה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מוסיפים 3 כפות קמח; מעבדים עד לטחינה דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
שלב 1 כוס סוכר מגורען ו -6 המרכיבים הבאים (סוכר דרך 3 חלבונים) בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מוסיפים תערובת אגוזי לוז ומערבבים היטב. מקציפים 7 חלבוני ביצה במהירות גבוהה של מיקסר עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה 3 כפות סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים שליש מתערובת חלבון הביצה לתערובת קקאו;מקפלים בעדינות את תערובת החלבון שנותרה. כף לתבנית קפיצית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלבוניםחלבונים
אגוזי לוזאגוזי לוז
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
בלנדרבלנדר
9
אופים את הטורט בחום של 350 למשך 40 דקות או עד להתייצבות; מצננים טורט על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
10
הסר את דפנות התבנית. מסדרים פטל על גבי הטורט, ומנפים אבקת סוכר על פטל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
פטלפטל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת