טורקיה מוקפצת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו מוקפץ הודו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 393 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חזה הודו, קורנפלור, מרק עוף נוסף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. מתכונים דומים: מוקפץ בקר וכרוב, מוקפץ בקר וברוקולי, ו סטייק שומשום מוקפץ.
הוראות
במחבת טפלון גדולה או ווק, הודו מוקפץ בכף 1 שמן עד שהוא כבר לא ורוד.
הסר ושמור על חום. מערבבים את הפלפל האדום, הברוקולי, הבצל, השום והג ' ינג ' ר בשמן שנותר במשך 3-4 דקות או עד שהברוקולי פריך-רך.
בקערה קטנה שלבו עמילן תירס, מרק ורוטב סויה עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים הודו, ערמוני מים ותערובת תיבול; מחממים דרך.