קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

טורקיה קופטה עם תפוח ראיטה ותרד

טורקיה קופטה עם תפוח ראיטה ותרד
אם אתה רוצה להוסיף עוד הודי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, קופטה הודו עם רייטן תפוחים ותרד עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 640 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. 59 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו פלפל אנגלי, פלפל קאיין, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון ספונקולרי יוצא דופן של 96%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פלאק רייטן או תרד קל רייטה / רייטה ס, המבורגרים של טוקי (מותאם למתכון של בובי פליי, ו שיפודי הודו בקארי עם מלפפון ראיטה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקציפים יחד 2 כפות מהשמן, רסק העגבניות, הבצל, השום, הכמון, הקינמון, הפלפל האנגלי, הקאיין והמלח והפלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
שוםשום
כמוןכמון
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את ההודו והפטרוזיליה ובעזרת הידיים מערבבים בעדינות עד לאיחוד. מכסים את התערובת במקרר לפחות 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג. ניתן להכין 8 שעות מראש ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
טורקיה כולהטורקיה כולה
4
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מחלקים את התערובת ל -12 מנות שוות ומגלגלים לכדורים. לחץ בעדינות כלפי מטה על החלק העליון של כל קציצה כדי לשטח מעט.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
6
מברישים את הקציצות משני הצדדים ב -2 כפות שמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן בישולשמן בישול
7
צולים את הקופטה עד להזהבה משני הצדדים ומבושלים, כ -3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מקציפים יחד את מיץ הלימון ואת 2 כפות השמן הנותרות בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מוסיפים את התרד וזורקים לציפוי קל של העלים ברוטב. ממלאים כל פיתה ב -3 מהקציצות, מעליהם תרד, בצל אדום ורייטה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
תרדתרד
RaitaRaita
פיתהפיתה
10
מניחים פטי
11
מעבירים את התרד לפלטה ומסדרים את הקופטה על גבי העלים. מעל כל קציצה עם חלק מהראיטה.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
RaitaRaita
12
מערבבים יחד את היוגורט, התפוח, המלח, הקינמון והקאיין בקערה קטנה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
יוגורטיוגורט
תפוחתפוח
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוד נוצץ

אינדיאן עובד ממש טוב עם ריזלינג, גרונר ולטלינר ורוז פאלקיין הנוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש להם קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אתה יכול לנסות את זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
עדינות מונעת פירות מסומנת בפרחים עדינים בריסלינג שנקטף מאוחר. תווים של אפרסק כרם, אשכולית, לימון עסיסי ופסיפלורה בשלה מתאחדים על חיך קרמי ומרוכז עשיר במלון וקליפת לימון מסוכרת. החלפה מדהימה של חומציות עסיסית ומתיקות שכבתית יחד יוצרים שלם מוכן לחלוטין. הגימור הארוך והעסיסי ורמז הבציר הפנטסטי לעתיד יפה שעוד יבוא.