טורקיה-רוטב פסטה עגבניות הוא רוטב המשרת 8. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש בידכם בזיליקום, שיני שום, אורגנו ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 40%. מתכונים דומים: נקניק טורקיה ורוטב עגבניות מעל פסטה, רוטב עגבניות גולמי לפסטה, הפסטאן האיטלקי אלה קרודאיולה, ו פסטה קישואים עגבניות צלויות באש עם קציצות הודו.
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה מבשלים את הנקניקיה, הבצל והשום בשמן על אש בינונית עד שהנקניק כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את העגבניות, היין, הבזיליקום והאורגנו; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות או עד לחימום.