טירמיסו אגוזי לוז לימון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו טירמיסו אגוזי לוז לימון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל 806 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם סוכר, עוגיות ליידיפינגר, אגוזי לוז קלים ועור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. עם כפית ציון 42%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בראוניז טירמיסו אגוזי לוז מבית הקפה בריסטה פרימה., טירמיסו לימון, ו טירמיס לימון..
הוראות
בסיר קטן שלבו מיץ לימון, מים וסוכר על אש בינונית. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהסוכר נמס. מורידים את התבנית מהאש ומניחים לסירופ להתקרר.;
מקציפים את השמנת בקערה גדולה עד עבה.
מוסיפים את הקינמון ו -2 כפות הסוכר וממשיכים להקציף עד שהקרם מחזיק פסגות רכות. בקערה אחרת, קרם יחד את יתרת הסוכר וגבינת המסקרפונה למשך 30 שניות.
מערבבים 1/4 מהקרם למסקרפונה. בעזרת מרית גומי מקפלים פנימה את הקצפת שנותרה. הניחו בצד.
מניחים את ליקר אגוזי הלוז בקערה רדודה קטנה. טובלים 16 מעוגיות ליידיפינגר בליקר אגוזי הלוז ומרפדים את תחתית כלי הגשה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ ' או כלי הגשה דקורטיבי אחר. כף את כל ליקר אגוזי הלוז שנותר על העוגיות הטבולות.
מורחים 1/3 מתערובת המסקרפונה על העוגיות. למעלה עם 1/3 מאגוזי הלוז.
מניחים את סירופ הלימון בקערה רדודה קטנה. טובלים 16 מעוגיות הליידיפינגר בסירופ ומניחים על גבי אגוזי הלוז.
מורחים 1/3 מתערובת המסקרפונה על העוגיות. למעלה עם 1/3 אגוזי לוז. טובלים את העוגיות שנותרו בסירופ שנותר ומניחים מעל. כף את כל הסירופ שנותר על העוגיות הטבולות.
מורחים עם יתרת המסקרפונה ומעליהם את יתרת אגוזי הלוז וגרידת הלימון.
מכסים ומכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה.
הסר את הטירמיסו מהמקרר במשך שעה 1 לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, קיאנטיname, Moscato Dasti, ורדיקיו., Trebbiano
טירמיסו עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט וקיאנטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "