קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

טירמיסו אגוזי לוז לימון

טירמיסו אגוזי לוז לימון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו טירמיסו אגוזי לוז לימון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל 806 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם סוכר, עוגיות ליידיפינגר, אגוזי לוז קלים ועור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. עם כפית ציון 42%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בראוניז טירמיסו אגוזי לוז מבית הקפה בריסטה פרימה., טירמיסו לימון, ו טירמיס לימון..

הוראות

1
בסיר קטן שלבו מיץ לימון, מים וסוכר על אש בינונית. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהסוכר נמס. מורידים את התבנית מהאש ומניחים לסירופ להתקרר.;
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מקציפים את השמנת בקערה גדולה עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הקינמון ו -2 כפות הסוכר וממשיכים להקציף עד שהקרם מחזיק פסגות רכות. בקערה אחרת, קרם יחד את יתרת הסוכר וגבינת המסקרפונה למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים 1/4 מהקרם למסקרפונה. בעזרת מרית גומי מקפלים פנימה את הקצפת שנותרה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
מסקרפונהnameמסקרפונהname
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מניחים את ליקר אגוזי הלוז בקערה רדודה קטנה. טובלים 16 מעוגיות ליידיפינגר בליקר אגוזי הלוז ומרפדים את תחתית כלי הגשה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ ' או כלי הגשה דקורטיבי אחר. כף את כל ליקר אגוזי הלוז שנותר על העוגיות הטבולות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מורחים 1/3 מתערובת המסקרפונה על העוגיות. למעלה עם 1/3 מאגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
אגוזי לוזאגוזי לוז
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מניחים את סירופ הלימון בקערה רדודה קטנה. טובלים 16 מעוגיות הליידיפינגר בסירופ ומניחים על גבי אגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
אגוזי לוזאגוזי לוז
קליפות מלימוןקליפות מלימון
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מורחים 1/3 מתערובת המסקרפונה על העוגיות. למעלה עם 1/3 אגוזי לוז. טובלים את העוגיות שנותרו בסירופ שנותר ומניחים מעל. כף את כל הסירופ שנותר על העוגיות הטבולות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
אגוזי לוזאגוזי לוז
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
9
מורחים עם יתרת המסקרפונה ומעליהם את יתרת אגוזי הלוז וגרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
אגוזי לוזאגוזי לוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מכסים ומכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה.
11
הסר את הטירמיסו מהמקרר במשך שעה 1 לפני ההגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, קיאנטיname, Moscato Dasti, ורדיקיו., Trebbiano

טירמיסו עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט וקיאנטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "