טמאלס בגריל עם פובלנוס ותירס טרי
Tamales בגריל עם Poblanos ותירס טרי דורש בערך 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך קליפות תירס, תירס, קמח תירס הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה די טוב. נסו Tamales בגריל עם Poblanos ותירס טרי, ספגטי תירס עם תירס בגריל טרי ומוצרלה מעושנת, ו נאצ'וס עם Poblanos, סלסה טרייה, וגואקמולי (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים קליפות עם מים חמים בסיר 8 ליטר או קערה גדולה להשרות, שמירה שקועה עם צלחת הפוכה, עד מתרכך, על 30 דקות. שוטפים קליפות, 1 בכל פעם, מתחת למים זורמים, ואז ערימה על צלחת. מכסים קליפות עם מגבת מטבח נקייה לחה.
בעוד הקליפות להשרות, צ 'ילי צלוי בצדדים שלהם על מדפים של מבערי גז על בינוני גבוה (או על מתלה של מחבת מטלית על 2 אינץ' מ broiler), פונה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים בכל רחבי, 4 עד 8 דקות.
להעביר לקערה, ואז לכסות ולתת לעמוד 10 דקות.
פיל צ ' יילס, ואז גזע, זרע, devein, וקוצצים גס.
לטאטא יחד קמח טורטיה, קמח תירס, אבקת אפייה, ו 1 3/4 כפיות מלח. מערבבים במים ולתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים 1 כוס שומן ומערבבים במרץ עם כף עץ עד שנספג.
תן לבצק לעמוד עד שיהיה מוכן לשימוש (הבצק יתקשה).
מבשלים בצל עם 1/2 כפית מלח בשומן שמן שנשאר במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 6 דקות.
מוסיפים צ ' ילי ותירס ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתירס רך, 6 עד 8 דקות.
הסר מחום וקריר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות, ולאחר מכן מערבבים לתוך בצק מאסה.
שים קליפה 1 על משטח עבודה, קצה הצביע ממך, ו, להפיץ אותו שטוח, תל 1/4 כוס מילוי במרכז, משאיר גבול 1 אינץ ' משני הצדדים. להביא סוף רחב של קליפה מעל מילוי כדי לכסות, ואז לקפל בצדדים. מקפלים קצה מחודד של קליפה מעל כדי ליצור חבילה ולסדר, מקופל בצד למטה, על פני השטח. צור יותר tamales באותו אופן.
לסדר tamales ב 2 מדפים ספינת ו/או מוסיף סיר פסטה, עומד אותם בשכבה 1 בשורות כך שהם דומים דומינו נפל. הגדר מדפים קיטור (על גבי אחד את השני) על מים רותחים בסיר פסטה (השתמש 2 סירים אם אתה לא יכול שכבת המדפים שלך; מים לא צריך לגעת מדפים) וקיטור, מכוסה היטב, עד המילוי הוא מוצק, על 1 שעה. (לחדש את המים לפי הצורך.)
כדי לבדוק את doneness, פתח 1 tamale כדי לראות אם המילוי הוא מוצק ומפריד בקלות מקליפה; אם זה לא, קיטור 5 עד 10 דקות יותר.
הסר מדפים קיטור מחום ולתת tamales לעמוד 10 עד 20 דקות בעת הכנת גריל.
אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור על החלק התחתון של הגריל, ואז להדליק starter ארובה גדולה מלא פחם (עדיף עץ). כאשר גחלים דולקים, לזרוק אותם על פני מתלה תחתון (לא גחלים בנק). כאשר פחם הופך לבן אפרפר (להתחיל לבדוק לאחר 15 דקות), גריל יהיה החם ביותר שלה. הגריל יהיה בחום הנכון כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל מתלה גריל מעל גחלים במשך 1 עד 2 שניות.
אם משתמשים בגריל גז, מחממים מראש את כל המבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות.
מתלה גריל שמן, אז tamales גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מתהפך פעם אחת, עד סימני גריל מופיעים על קליפות תירס, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
* Tamales יכול להיות מאודה (אבל לא בגריל) 2 שבועות קדימה מקורר לחלוטין, ואז קפוא בשקיות אטומות. * להפשיר על ידי resteaming עד חם, ואז לתת לעמוד 10 עד 20 דקות לפני צלייה. * אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, tamales יכול להיות מבושל חם משומן קל גדול (2 מבער) מחבת גריל מרופד על אש בינונית גבוהה.