טאקו צ'יפוטלה רך מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם אנהיים צ'ילה, בשר טחון, צ' ילי צ'יפוטלה ברוטב אדובו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: טקו צ'יפוטלה רך עם בישולים איטיים, בישול איטי Smoky משך טאקו חזיר, ו צ'יפוטלה צ' יפוטלה איטי.
הוראות
1
במחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל ו Anaheim צ ' ילה על חום בינוני על 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא חום; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהיים
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.